Liga 1

Florin Răducioiu, reacție dură după golul marcat de Koljic cu mâna: ”Du-te și spune-i asta!”

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu FC Voluntari.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 17:57
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 18:08

Trupa din Bănie se îndepărtează tot mai mult de locul trei, iar sezonul pare unul ratat. Craiova are o singură victorie în ultimele 9 meciuri din campionat.

Meciul a fost marcat de o reușită scandaloasă a lui Elvir Koljic. Bosniacul a înscris cu mâna, iar arbitrul Coza a validat reușita. Acesta a fost mai apoi judecat de mai multe personale ale fotbalului românesc pentru felul în care a gestionat acel moment.

Florin Răducioiu se numără printre cei care cred că „centralul” a greșit, dar acesta susține că atacantul bosniac ar fi trebuit să recunoască că a marcat cu mâna, pentru păstrarea spiritului de fair-play.

Nu mi-a ieşit niciodată să dau un gol a la Maradona. Nu pot să cred că s-a validat asemenea gol. Mai vorbim de fair-play? Nu am trăit asemenea situaţie.Ar fi câştigat enorm din punct de vedere al imaginii. Nu prea am văzut exemple de fair-play în ultimul timp.

E o greşeală grosolană a arbitrului. E un dezinteres total. Mă uit în Italia, vorbeşte preşedintele comisiei de arbitri, explică. E un semnal de alarmă.

Îmi pun întrebarea... dacă mi se întâmplă mie aşa cu FCSB şi dă Mirko gol, pe cuvântul meu de onoare, pun mâna pe telefon şi spun <<du-te şi spune-i că a fost gol cu mâna>>.

Nu-l vrem, aş face asta, pe cuvânt! Dacă se întâmpla asta cu FCSB, fac asta, nu mă milogesc pentru un gol care nu este al nostru. Te duci şi recunoşti, <<am dat gol cu mâna>>. Dacă vrei să fii fair-play, zici”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies