Mihai Stoica a rămas surprins când CFR Cluj a făcut asta: „Și aveam pretenții”

Mihai Stoica CFR Cluj Superliga Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 14:22
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 14:21

Ardelenii au cedat un jucător în eșalonul secund din Grecia.

Japhet Muanza nu a bifat niciun minut în echipamentul CFR-ului, iar conducerea din Gruia a decis să-l vândă la Apollon Smirnis, o echipă din liga a doua din Grecia.

Mihai Stoica a rămas surprins când CFR Cluj a făcut asta: „Și aveam pretenții”

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a rămas surprins de jucătorul ardelenilor, evidențiind faptul că nici măcar nu știa că se află în lotul CFR-ului.

„Tocmai a reziliat un jucător de care eu nu ştiam că e la CFR. Şi aveam pretenţia că ştiu toate loturile echipelor din România. Nu ştiam că a existat băiatul ăla. Anul trecut erau jucători plătiţi în afara lotului, care oricând putea să facă parte din lot, pentru că nu erau legitimaţi la alte echipe”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

CFR Cluj l-a cedat pe Japhet Muanza

Belgianul a fost junior la Antwerp, a evoluat pentru Young Reds, iar în octombrie 2022 reprezentativa a doua a CFR-ului l-a semnat, fiind liber de contract. Câteva luni mai târziu, ardelenii l-au și cedat la Apollon, în eșalonul secund al Greciei.

„Mulțumim, Japhet Muanza!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Apollon Smirnis au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Japhet Muanza la formația din liga a doua din Grecia.

Pe această cale îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, se arată în comunicatul oficial emis de CFR Cluj pe rețelele social media.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!