Reacția lui Flavius Stoican după înfrângerea usturătoare cu 'U' Cluj. Ce a spus antrenorul de la FC Botoșani

U Cluj - FC Botoșani etapa 27 Flavius Stoican Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 20:05
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 20:04

Cele două echipe s-au duelat în etapa cu numărul 27 din Superligă.

FC Botoșani nu a reușit să obțină nici măcar un punct din confruntarea cu 'U' Cluj. „Șepcile roșii” au înscris două goluri și au cucerit toate cele trei puncte pe „Cluj-Arena”.

Reacția lui Flavius Stoican după înfrângerea usturătoare cu 'U' Cluj. Ce a spus antrenorul de la FC Botoșani

Antrenorul botoșănenilor, Flavius Stoican, a vorbit despre evoluția elevilor săi și a evidențiat că golul din prima repreiză al gazdelor a fost înscris dintr-o eroare comisă de băieții săi.

„Știam că e o echipă foarte bună, sunt supărat pentru că în repriza a doua am controlat jocul și nu am reușit să marcăm. În prima repriză au avut ei controlul, au înscris după o greșeală a noastră, dar am revenit, au fost jucători care s-au simțit bine pe teren, chiar dacă era noroi, am avut ocazii, dar au mai marcat ei în urma altei greșeli și asta a fost.

Fotbalul e pe goluri, important e să ne trezim, să avem reacție. Nu se schimbă calitatea fotbaliștilor, ci atitudinea. Și atitudinea lor din a doua repriză îmi dă speranțe că va fi bine”, a spus Flavius Stoican după meci.

'U' Cluj - FC Botoșani 2-0

Gazdele au început perfect confruntarea de pe „Cluj-Arena”. Mamadou Thiam a deblocat tabela în minutul 28, din assistul provenit de la Ovidiu Bic.

În partea a doua a meciului, același Mamadou Thiam și-a trecut din nou numele pe tabela de marcaj, în minutul 84, și a adus cele trei puncte la echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

În consecință, 'U' Cluj a urcat pe locul 11 în clasamentul Superligii, înregistrând 28 de puncte după 27 de meciuri disputate. FC Botoșani se află pe nouă, cu 31 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!