Mihai Rotaru avertizează. Ce va face Dan Nistor după ce a fost ironizat de Gigi Becali

Mihai Rotaru Dan Nistor FCSB Gigi Becali Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 20:30
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 20:31
Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a oferit o replică după ce Gigi Becali a spus că a cerut 50.000 de euro pentru a-l transfera pe Dan Nistor la FCSB.

În ultima zi a ferestrei de mercato, Dan Nistor s-a transferat de la Universitatea Craiova la U Cluj. Marți, după oficializarea mutării, Gigi Becali a spus râzând că mijlocașul i-a fost propus și lui anterior, însă a cerut 50.000 de euro pentru a accepta să îl aducă la FCSB.

Mihai Rotaru: "Nistor, dacă o prinde pe FCSB, va face un meci mare. Va fi o animozitate"

După declarația lui Gigi Becali, Mihai Rotaru îl avertizează pe Gigi Becali Dan Nistor se poate răzbuna prin prestații excelente la meciurile în care va înfrunta FCSB de acum încolo.

De asemenea, Rotaru a trimis o săgeată și către Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, despre care spune că face "declarații care inflamează" și provoacă animozitatea anumitor jucători sau cluburi.

"Prima dată, nu, nu ne-am gândit că îl propunem noi la FCSB: El a fost on the market, ca să zicem așa. A fost un jucător pe piață, dar după aia se plânge domnul George Becali de animozități... păi, Nistor, în urma acestei declarații, dacă îl prinde pe undeva la anul, poate să facă un meci mare și îl va face. Adică cum să dea cineva 50.000 ca să-l ia? Va fi o animozitate. Eu așa o văd. 

Dânsul se vaită că lumea are ceva împotriva dânsului, cu toate că lumea, dacă mă întrebați pe mine, are împotriva lui MM Stoica, că el declară diverse lucruri care inflamează. Și atunci, ce să faci? Zici: 'Haideți să ne dăm viața pe teren indiferent de situație, să facem mai mult', dar de ce? După să facă mișto MM sau Gigi de tine? Nimeni nu își va da viața. Va fi această animozitate permanent", a spus Mihai Rotaru, la Digisport.

Gigi Becali a râs după transferul lui Dan Nistor: "Au vrut să mi-l dea și mie acum o săptămână"

Finanțatorul vicecampionei nu s-a arătat deloc interesat de o astfel de mutare, spunând că ar fi apelat la această mutare doar dacă Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, i-ar fi oferit și o sumă de bani.

"L-au vândut la U Cluj. Au vrut să mi-l dea și mie, dar prin Șiman. M-au întrebat cât dau pe el. Și am zis minus 50.000. Să îmi dea Rotaru mie 50.000 și îl iau. Acum o săptămână mi l-au propus", a spus Gigi Becali, marți, la prânz.

Foto: Facebook @FCUCluj

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!