Mihai Pintilii, apărat de rivalul de la CSA Steaua: "Știu cum s-au luat licențele, acum ani de zile"

mihai pintilii antrenor fcsb Daniel Oprita Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 16:46
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 16:51

Situația în ceea ce privește antrenorul de la FCSB este intens comentată în ultimele săptămâni. 

Fără carnet de antrenor și fără licențele necesare, Mihai Pintilii ocupă în acte rolul de delegat, iar la partidele oficiale nu are dreptul de a oferi indicații de pe banca tehnică.

Între Mihai Pintilii și Lucian Burchel a existat un dialog de la distanță, în care cei doi s-au acuzat reciproc pentru nerespectarea regulamentelor.

Lucian Burchel s-a autosesizat după ce a văzut că fostul mijlocaș este, de fapt, antrenorul lui FCSB și a anunțat că deschide o anchetă. Pintilii a răspuns ironic, transmițându-i lui Burchel să-l suspende cât mai mulți ani și chiar să îl aresteze pentru că antrenează fără să aibă acest drept.

Daniel Oprița, de partea lui Mihai Pintilii
 

"M-am săturat de discuțiile acestea. Eu nu am nimic împotriva lui Croitoru, Pintilii, Poenaru sau alt antrenor. Un club, dacă are încredere în mine, mă ia și dacă sunt 200 de antrenori fără licență. Poate unii se supără, totuși, nu din cauza lui Croitoru nu antrenează un tehnician care tot plânge prin ziare la FC Argeș.

Dacă nu era Croitoru, îl punea pe Prepeliță sau Poenaru. Astea sunt doar motive, motive pentru a se plânge. Eu n-am văzut antrenorii mari să se plângă de acest lucru. Nu l-am văzut pe Olăroiu să facă asta, pentru că se bazează pe el. Nu trebuie să nu-i dea voie să nu antreneze.

Acum, da, se face școală. S-au întâmplat, însă, multe, iar oamenii din țară știu. Știu cum s-au luat licențele, acum ani de zile. Ar trebui să spună și despre aceste lucruri. Acum trebuie să te duci, să faci, să muncești, da, normal.

Clubul plătește pentru că, dacă pune un antrenor care nu e pregătit și care nu are licență, nu o să aibă rezultate. Dar se pare că sunt unii care au rezultate și fără licență", a spus Daniel Oprița, conform Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!