Un nou caz Mirel Rădoi la FCSB: „Mihai Pintilii e cursant, deși nu și-a luat BAC-ul!” 

FCSB Andrei Vochin bacalaureat licenta Pro mihai pintilii Superliga Mihai Pintilii
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 13:34
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 13:54

Consilierul lui Răzvan Burleanu a dezvăluit că lui Mihai Pintilii, pe lângă licența PRO, îi lipsește și diploma de Bacalaureat.

FCSB a câștigat primul joc oficial din 2023. Roș-albaștrii s-au impus pe terenul lui FC Hermannstadt, 1-0, grație golului înscris de Billel Omrani (29 ani). Atacantul algerian a punctat în minutul 75, la doar 7 minute după ce a fost introdus în teren de Mihai Pintilii (38 ani), în locul lui David Miculescu (21 ani). 

Mihai Pintilii nu are diplomă de Bacalaureat

La fnalul partidei, Mihai Pintilii a avut un discurs dur la adresa lui Lucian Burchel (58 ani). Fostul închizător al roș-albaștrilor l-a acuzat pe șeful Școlii de Antrenori din România că încearcă să-și consolideze reputația pe spatele numelui său. 

Însă, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu (38 ani), i-a reamintit lui Mihai Pintilii că FRF a acceptat demersul pe care acesta l-a susținut, acela ca foștii jucători să poată participa la cursurile licenței PRO fără a avea diploma de Bacalaureat. În consecință, oficialul Federației Române de Fotbal a reiterat că omul care o pregătește pe FCSB nu are în CV BAC-ul, la fel cum s-a întâmplat cu Mirel Rădoi (41 ani) în 2015, când Gigi Becali (64 ani) l-a numit „principal” în locul lui Costel Gâlcă (50 ani). 

„Același Mihai Pintilii, împreună cu conducerea FRF, s-a bătut în ultimele șase luni pentru ca foștii internaționali, jucători care au însemnat ceva pentru România, să poate să intre la cursurile pentru antrenori, adică să își ia carnetul de antrenor, chiar dacă nu au BAC-ul. Și Mihai Pintilii împreună cu conducerea FRF au reușit acest lucru, iar Mihai Pintilii e acum cursant, deși nu și-a luat BAC-ul. La fel și Croitoru... 

Nu, nu are BAC-ul. Dar pentru jucătorii care au jucat în echipa națională un anumit număr de meciuri, Federația Română de Fotbal i-a inclus în niște ierarhii, categoria I, categoria II, s-a dus și-a făcut lobby la Centrul de Formare pentru Antrenori în toate sporturile și a obținut demarajrea acestui tip de jucători, care nu au diploma de BAC și să poată urma cursurile Școlii de Antrenori neîncălcând nicio lege”, a declarat Andrei Vochin pentru Fanatik

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!