Mihai Costea, PARIUL lui Becali de pe Muntele Athos! Ce au discutat cei doi inainte de meci: "Pregateste-te ca intri si dai gol!"

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Aprilie 2012, 22:26
Mihai Costea, PARIUL lui Becali de pe Muntele Athos! Ce au discutat cei doi inainte de meci: "Pregateste-te ca intri si dai gol!"

Steaua 1-2 Otelul / Gigi Becali dezvaluie ca l-a sunat pe Mihai Costea de pe Muntele Athos ca sa il anunte ca va intra in meciul de la Galati.

"In prima repriza am fost lesinati, asa a fost strategia. Uite ca l-a surprins Stoichita pe Dorinel Munteanu. Cat am fost la Muntele Athos, l-am sunat pe Mihai Costea si i-am spus ca o sa intre in repriza a doua si o sa dea gol. Va jur ca asa a fost! El mi-a zis ca n-am pierdut banii pe care i-am dat, ca e cuminte si-si asteapta randul. Uite ca a intrat si a dat gol! Golul lui Mihai Costea poate sa faca zeci de milioane de euro. Tatu a dat gol si pasa de gol. Ce vrei de la el? Ce sa-i mai spui?", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Intrebat daca i-a dat SMS la pauza lui Stoichita ca sa il bage pe Mihai Costea, Becali a raspuns: "Astea sunt secretele noastre".

Patronul stelist a dezvaluit care e planul pentru titlu, facut impreuna cu Cristi Borcea. "Acum nu ne mai temem de CFR, sunt la trei puncte de noi. Eu sper ca Chiajna sa ne aduca pe locul 1 etapa viitoare. Nu vorbesc de meciul dintre Chiajna si Dinamo, am stabilit sa castigam amandoi acolo."

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT