Steaua a luat lumina de la Galati! Becali: "Azi nu ne batea nici Real sau Barca!" Un jucator, facut PRAF: "Nu il mai recunosc!"

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Aprilie 2012, 22:06
Steaua a luat lumina de la Galati! Becali: "Azi nu ne batea nici Real sau Barca!" Un jucator, facut PRAF: "Nu il mai recunosc!"

Otelul 1-2 Steaua / Gigi Becali e convins ca Steaua nu mai poate fi oprita din lupta pentru titlu dupa victoria de la Galati.

"L-am intrebat inainte de meci pe Stoichita despre fratii Costea, mi-a zis ca s-au antrenat foarte bine amandoi. Eu zic ca Bicfalvi e fundas dreapta, e locul lui.

Nu stiu ce e cu Tanase, nu cred ca duce o viata sportiva. Nu mai are randamentul pe care il avea. Nu stiu daca a revenit la problemele de dinainte. Nu il vad asa, am nevoie de un om care sa faca faze decisive, sa dribleze, eu cred ca se intampla ceva. O sa ii spun lui MM, nu mai e cu prietena aia a lui stabila. S-a despartit de ea.

Laud toata echipa si le urez La Multi ani, o sa ma intalnesc cu ei sa le dau icoanele si crucile sfintite de la Muntele Athos.

Am vorbit cu Copos, mi-a zis ca facem egal, dar i-am raspuns ca azi nu are cum sa ne bata nici Real Madrid si nici Barcelona. Azi m-am impartasit, am putere, l-am luat pe domnul Hristos. A fost si spectacol in repriza a doua, Stoichita nu sacrifica spectacolul pentru rezultate", a declarat Gigi Becali la gsptv.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT