Mihai Costea ii RASPUNDE DUR lui Becali: "Minte, vrea sa ma desparta de iubita!" Cum se apara dupa acuzatiile patronului:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Iulie 2012, 14:46
Mihai Costea ii RASPUNDE DUR lui Becali: "Minte, vrea sa ma desparta de iubita!" Cum se apara dupa acuzatiile patronului:

"Mihai Costea o arde cu tigara pe Daniela Crudu, o bate, se crede mare barbat", a declarat Gigi Becali in urma cu cateva zile. Atacantul Stelei neaga orice incident si sustine ca patronul sau vrea sa il desparta de iubita.

"Nu este nimic adevarat, dar ma deranjeaza, pentru ca mama a auzit ce s-a spus la televizor si este suparata foc, desi stie ca nu m-a crescut sa fac asemenea prostii. Cine ma cunoaste stie ca nu sunt in stare sa le fac rau nici macar cunoscutilor, daramite familiei sau persoanelor iubite.", a declarat Mihai Costea in Libertatea.

"S-a bagat in joc pentru ca vrea sa ma sperie si sa ma desparta cu orice pret de Cruduta. Am vorbit o singura data cu dansul despre treaba asta, dar am vazut ca crede toate chestiile pe care i le sufla in ureche unii, cu sexul si altele… Ma astept sa se spuna maine-poimaine ca Mihai Costea a omorat pe cineva", a mai spus atacantul Stelei.

Si fratele sau sustine ca nu se pune problema unui scandal intre Mihai si Daniela Crudu. "Sa o bata? Da' ce, unde suntem sa ne batem? In familia mea n-au fost violente, am avut o familie foarte linistita si suntem crescuti intr-o familie in care nu au avut loc astfel de incidente si nu vor avea, pentru ca nu suntem salbatici in padure sa ne batem!", a declarat Florin pentru acasa TV.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT