Metoda neortodoxă prin care CFR l-a convins pe Bălgrădean să plece de la FCSB: „Nu sunt măsuri împotriva celor care fac așa ceva”

Cristian Balgradean CFR Cluj FCSB Marian Copilu Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 09:08
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 09:17

Cristian Bălgrădean nu i-a anunțat pe oficialii FCSB-ului atunci când s-a înțeles cu CFR Cluj. 

CFR Cluj a adus un nou jucător liber de contract. Campiona României l-a convins pe Christopher Braun (30 ani) să vină în Gruia, iar jucătorul se va alătura lotului condus de Dan Petrescu din vară. 

Președintele CFR-ului a ținut că precizeze că toți oficialii Botoșaniului, inclusiv antrenorul, știau înaintea meciului direct, din etapa a 23-a, că fundașul dreapta s-a înțeles cu gruparea clujeană. De asemenea, Balaj a mărturisit că putea parafa contractul cu Braun după partida cu moldevenii, doar că a ținut să dea dovadă de fairplay. 

„CFR, din ce am înţeles, a vrut să-l aduc pe Braun de anul trecut, nu s-a înţeles cu Botoşani asupra sumei de transfer. Un spaniol, impresarul, ne-a contactat, discuţiile au avansat şi trebuia să se ia o decizie. Impresarul ne-a anunţat că mai sunt două cluburi interesate de jucător. Puteam semna după jocul cu Botoşani, dar am semnat înainte cu Braun. Braun l-a anunţat pe antrenor, l-am anunţat pe Iftime, iar din vară e jucătorul CFR-ului.

Puteam anunţa după, puteam semna la câteva zile după meci, dar moral nu mi se pare corect. Riscam să joace prost şi să apară suspiciuni”, a declarat Cristian Balaj pentru Telekom Sport

La auzul aceștei vești, Mihai Stoica a ținut să-l felicite pe Balaj. Ba mai mult, managerul general al FCSB-ului i-a reproșat predecesorului său, Marian Copilu, modul în care l-a cooptat pe Cristian Bălgrădean (33 ani) la CFR, când portarul activa pentru FCSB. 

Mihai Stoica: „Același domn Copilu a făcut la fel cu Bouhenna”

„Vreau să te felicit, Cristi! Când era domnul Copilu, i-a spus lui Bălgrădean să nu spună cumva că a semnat şi apoi a făcut acea greşeală cu Botoşani.

Acelaşi domn Copilu a făcut cu Bouhenna aceeaşi chestie. Salut revenirea la normalitate la echipa care domină fotbalul românesc. Şi noi am face acelaşi lucru, nu să mintă jucătorii şi să ne gândim la altele. Problema e că nu sunt măsuri împotriva celor care fac aşa ceva”, a precizat Mihai Stoica. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!