VIDEO EXCLUSIV Ar fi transferul anului în Liga 1! Omrani, contactat de președintele unei rivale: „Jucătorul asta ne-a spus”

Cristian Balaj a dezvăluit că Bilel Omrani a fost abordat de președintele executiv al unei rivale din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 23:44
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 23:55

Bilel Omrani (28 ani) este în ultimele 5 luni de contract cu CFR Cluj. Însă campioana României dorește cu disperare să-i prelungească angajamentul și este dispusă să-i ofere cel mai mare salariu din Liga 1, 40.000 de euro pe lună, peste cel al lui Alexandru Chipciu (32 ani), care câștigă 30.000 de euro lunar.

Inclusiv președintele clubului din Gruia a confirmat că atacantul francez a primit o propunere avantajoasă de prelungirea a contractului. 

  • Omrani

„Omrani are ofertă din partea clubului, răspunsul încă nu l-am primit. Oferta e mai bună față de ce are în acest moment. E decizia lui”, a declarat Cristi Balaj, în direct la PRO X, la Ora Exactă în Sport. 

Cu toate acestea, Omrani ezită să semneze prelungirea contractului cu CFR Cluj. Ba mai mult, jucătorul a fost abordat de Marian Copilu, care se află acum la Universitatea Craiova, pentru a schimba taberele și a semna liber de contract cu oltenii, după cum a anunțat chiar Cristian Balaj. 

„Aşa am înţeles. A fost înaintea unui meci şi nu reprezenta niciun club şi probabil că a luat legătura ca prieten sau nu ştiu ce Dumnezeu. Jucătorul asta ne-a spus, că a luat legătura cu el. Omrani a discutat cu el (n.r. - Marian Copilu). Şi el e în ultimele şase luni”, a declarat Cristian Balaj pentru telekomsport

În acest sezon, Bilel Omrani a evoluat deja în 29 de meciuri pentru CFR în toate competițiile, în care a marcat 7 goluri și a oferit 4 pase decisive. Iar în cei 5 ani și jumătate de când este în Gruia, francezul a bifat 196 de meciuri pentru campioana României, reușind să înscrie de 47 de ori și să livreze 35 de assist-uri. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies