”Messi din Salento”, dorit de CFR Cluj și de două echipe din Italia!

Filippo Falco Ancona CFR Cluj Steaua Rosie Belgrad Taranto Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Februarie 2024, 09:39
Data actualizarii: Marti 13 Februarie 2024, 09:43

Filippo Falco este aproape să semneze cu gruparea ardeleană.

Fostul internațional de tineret italian Filippo Falco (32 de ani) este considerat interesant de CFR Cluj, dar în această iarnă mijlocașul ofensiv/atacantul liber de contract nu s-a aflat decât pe lista unor cluburi din Serie C, Taranto și Ancona, conform celor de la Tuttomercatoweb.

”Fanii lui Taranto au tot sperat să-l vadă de Falco în tricoul rossoblu, mai ales că atacantul s-a antrenat cu echipa lui Eziolino Capuano. 

Dar fotbalistul născut în 1992 a dezmințit transferul, mulțumindu-le public clubului și antrenorului, care au încercat să-l convingă să rămână.

Pista Ancona a fost și ea deschisă, dar Falco a dorit să joace cel puțin în Serie B, ceea ce nu s-a întâmplat”, au notat italienii.

Supranumit ”Messi din Salento”, Falco ar urma să semneze cu CFR Cluj dacă îi va convinge pe ardeleni, la care se află în probe.

Filippo Falco a jucat în ultimele sezoane la Steaua Roșie Belgrad și Cagliari

Filippo Falco are un CV interesant: el a fost legitimat la echipe ca Lecce, Pavia, Reggina, Juve Stabia, Trapani, Bologna, Cesena, Benevento, Perugia, Pescara, Steaua Roșie Belgrad (campion în Serbia) și Cagliari (cu care a promovat în Serie A).

CFR Cluj i-a transferat la echipă în această iarnă pe Omar El Kaddouri, Alan Aussi, Petar Mamic, Kader Keita și Peter Michael.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!