Liga 1

Mesajul lui Emil Săndoi pentru Neguț, după transferul la CFR Cluj: ”Depinde doar de el”

CFR Cluj l-a transferat pe Cristian Neguț de la Chindia Târgoviște.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 23:30
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 23:53

Fotbalistul ofensiv cu trei goluri marcate în acest sezon a ajuns la CFR Cluj, deși se afla și pe lista FCSB-ului. Neguț a fost atras de campioana României, după ce Dan Petrescu a pus ochii pe el și a cerut transferul său.

Emil Săndoi, fostul antrenor al lui Neguț, de la Chindia Târgoviște, a povestit cum a ajuns fotbalistul la campioana en-titre din România. Mai mult, Săndoi a explicat de ce i-a recomandat lui Neguț să nu meargă la FCSB.

Discuţile sunt de mai mult timp. Nu de azi de ieri. Nu m-au luat prin surprindere. Pentru el mă bucur personal, a fost un jucător care şi-a făcut datoria faţă de Chindia. Este un jucător cu viteză bună, dă 100% la fiecare meci. E o şansă pe care sper să valorifice. Pentru mine este o pierdere pentru că era un jucător de bază la noi. Era marcatorul echipei. Dar asta este situaţia.

Ce putem să facem? El este un jucător profesionist, acum ca să fiu sincer, eu am mai avut discuţii cu el si acum nu vreau să fie deranjat Mihai Stoica, dar îi spun ce i-am spus, că dacă ar fi fost vorba de FCSB sfatul meu a fost să nu plece pentru că nu se potriveşte pe stilul de joc. La CFR e altceva.

Dacă e vorba de CFR noi suntem apropiaţi ca stil de joc de ei. Depinde acum doar de el. El are o marjă de progres. Cred că e împrumutat până în vară, dar nu ştiu exact care au fost discuţiile”, a declarat Emil Săndoi pentru telekomsport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies