Octavian Popescu FCSB Gheorghe Mustata Superliga

VIDEO Mesajul de mobilizare al lui Tavi Popescu pentru fanii FCSB-ului: „Ne batem la campionat ca în anii precedenți!”

Octavian Popescu a avut o discuție cu Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a FCSB-ului, care s-a soldat cu o promisiune pentru fanii echipei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 09:05
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 09:05

Ultimele două victorii din campionat, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova, au propulsat-o pe FCSB pe locul 6, ultimul care duce în playoff. Cu două restanțe față de celelalte contracandidate, roș-albaștrii au acumulat 26 de puncte după 16 jocuri, cu 15 mai puțin decât Farul Constanța, liderul clasamentului. 

Octavian Popescu, mesaj pentru suflarea roș-albastră 

În ultimele două partide, Octavian Popescu (19 ani) a fost omul numărul 1 al lui Mihai Pintilii (38 ani). Extrema stânga a marcat două goluri și a oferit o pasă de gol, aprinzându-i speranța lui Gigi Becali (64 ani) că poate încasa, din nou, zeci de milioane de euro pentru „perla” sa. 

Octavian Popescu a avut un mesaj și pentru fanii FCSB-ului. Acesta i-a asigurat pe suporteri că vicecampioana României va da totul pentru a ajunge în playoff, în primă fază, ca apoi să se lupte la câștigarea titlului.

„Vă aşteptăm alături de noi în număr cât mai mare, avem nevoie de voi să ajungem în play-off şi să ne batem la campionat cum am făcut-o în anii precedenţi. Cred că asta îşi doreşte toată lumea aici la Steaua (n.r. FCSB), e cel mai mare club din România şi cred că e învăţat cu câştigarea campionatului”, a fost mesajul lui Octavian Popescu pentru Gheorghe Mustață.

Mihai Stoica: „Octavian Popescu e cel mai mare fan al lui Neymar!”

„Cam toţi se uită la meciuri seara. Am vorbit cu Compagno de Germania. (n.r. ce zice de faptul că Italia nu e la Campionatul Mondial?) Înjură. E italian şi nu îi convine, îţi dai seama. Cam aproape toţi ţin cu Brazilia, sunt foarte mulţi fani Neymar. Ei văd ce face 1 la 1. Neymar are nişte calităţi... într-adevăr. Octavian Popescu e cel mai mare fan Neymar.

Dar cine ştie şi vede toate meciurile şi rupe tot e Olaru. Olaru poate e un tip timid nu cred că ar merge la o emisiune nici dacă îl obligi, fuge din ţară. Dar dacă ar merge la o emisiune, faci o incursiune cu Olaru şi de acum 20 de ani, ştie tot orice vrei. Şi nu că a învăţat de la FIFA, chiar se uită la meciuri. Ăsta e mare lucru!”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!