Momente de senzatie pentru Lucescu la Kiev, alaturi de dinamovisti! A primit cadou un tablou URIAS, dar a luat pe toata lumea prin surprindere! Ce a facut cu panza

Lucescu, omul din spatele meciului salvarii lui Dinamo, a avut parte de mai multe surprize din partea fanilor care au insotit echipa la Kiev!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Martie 2021, 05:12
Data actualizarii: Duminica 28 Martie 2021, 05:22

Lucescu a primit un card onorific de membru DDB, precum si un tricou cu Dinamo, inscriptionat cu numele sau. Nu e tot! Suporterii i-au dat si un tablou urias in care era reprezentat alaturi de membrii cotizanti ai DDB. Lucescu i-a lasat insa masca pe fani: le-a cerut sa ia panza inapoi la Bucuresti. O vrea pe noul stadion al lui Dinamo!

Visul lui Lucescu e ca arena care se va construi in Stefan cel Mare sa aiba si o marturie a serii in care clubul s-a apropiat cu un pas mare de obtinerea licentei pentru Liga 1. Dinamovistii au strans aproape 265 000 de euro cu ajutorul lui Dinamo Kiev si al lui Lucescu si sunt tot mai aproape de pragul necesar pentru a debloca problema economica presanta a clubului.

  • Momente de senzatie pentru Lucescu la Kiev, alaturi de dinamovisti! A primit cadou un tablou URIAS, dar a luat pe toata lumea prin surprindere! Ce a facut cu panza

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!