Liga 1

FCSB a ajuns in L'Equipe dupa calificarea din Serbia! "Unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie!" Cum au prezentat francezii echipa lui Becali

Istoria calificarii din Serbia a ajuns si in marile ziare din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 10:22
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 11:03

Partida Backa Topola - FCSB, scor 6-6, a fost meciul care a atras atentia marilor ziare europene. Cotidianul francez L'Equipe a fost unul dintre cele care au scris despre cel mai spectaculos rezultat din acest tur al Europa League.

Jurnalistii francezi au specificat numele de "Steaua" in loc de "FCSB": "Meci cu 12 goluri intre Steaua Bucuresti si Topola”. 

"Backa Topola a fost aproape de o performanta senzationala, luptand pana la capat desi juca zece contra 11 si apoi noua contra 11".

"Scenariul s-a rasucit nebuneste in prelungiri. Steaua a condus de doua ori si a fost mereu egalata. 6-6”.

„Totul s-a decis la penaltyuri. Dennis Man, autorul unei triple, a inscris golul decisiv al romanilor”.

Jurnalistii croati de la Sportske au scris si ei despre meciul nebun de aseara: "Meciul dintre Backa Topola și FCSB nu va fi uitat pentru mult timp! Sarbii au facut un meci incredibil in Europa League, cu 12 goluri. FCSB a avut doar trei jucatori pe banca, dupa ce un focar de coronavirus a aparut la echipa".

Titlurile folosite in presa din strainatate dupa Backa Topola - FCSB: "Unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie!"

Englezii de la The Telegraph au scos in evidenta prestatia celor de la Backa Topola: "12 goluri, doua cartonase rosii si un final trist pentru TSC, care a fost eliminata la loviturile de departajare.

Jucatorii lui Zoltan Sabo merita felicitati dupa efortul depus. Backa Topola a parasit dramatic Europa League, după 120 de minute in care s-au marcat 12 goluri, iar soarta partidei a fost decisa la loteria penalty-urilor".

Modifică setările cookies