"Cu 35 de mil € buget, putem ajunge in primavara Ligii!" CFR a pus ochii pe Reghe: "Am avut discutii, imi place tot staff-ul lui"

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Octombrie 2013, 13:58

	"Cu 35 de mil € buget, putem ajunge in primavara Ligii!" CFR a pus ochii pe Reghe: "Am avut discutii, imi place tot staff-ul lui"

►Lupta secolului in box: Klitschko - Povetkin, 4 centuri in joc! Sambata 20:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Arpad Paszkany a abandonat lupta la titlu in acest sezon, dar anunta revenirea CFR-ului in urmatorii ani.

Cu noi actionari alaturi, patronul CFR-ului stie exact reteta pentru un obiectiv inca neatins de vreo echipa romaneasca, primavara Ligii Campionilor.

"Daca noi am avea buget de 35 sau 38 de milioane de euro pe an, pentru ca acum avem 12-14 milioane, in cinci ani acest lucru ar fi posibil. Daca am avea cu 25 de milioane de euro mai mult, in trei ani mergem in primavara Ligii Campionilor si intr-un sezon reusim chiar performanta celor de la Galatasaray, sa intram in primele opt."

"Acum am parteneri de afaceri la CFR, nu sunt singur. Insa, foarte sincer, tot greul eu l-am dus.", a declarat Paszkany pentru Fanatik.

Patronul CFR-ului e convins ca Laurentiu Reghecampf poate fi o garantie a succesului pentru un obiectiv atat de maret.

"Am avut niste discutii la distanta cu el, niste tatonari. Dar nu m-am intalnit cu Reghecampf. Este interesant ca antrenor, cu toata echipa lui tehnica, cu care conduce Steaua", a mai spus Paszkany.

Sindicat: Măsurile anticovid afectează bugetele angajaților ANAF. Ce facilități cer
BRAT

Modifică setările cookies