Negocierile dintre Massone si Zamfir s-au blocat, tranzactia ar putea sa pice! UPDATE: De ce depinde vanzarea Rapidului

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Iulie 2014, 11:26

	Negocierile dintre Massone si Zamfir s-au blocat, tranzactia ar putea sa pice! UPDATE: De ce depinde vanzarea Rapidului

Angelo Massone, investitorul italian care aflat in pole position pentru preluarea Rapidului, nu a reusit inca sa ajunga la o intelegere cu oficialii clubului din Giulesti, desi acesta a sosit aseara in tara pentru a semna actele.

UPDATE 11:35 In ciuda problemelor de la negocieri, partea italiana (Angelo Massone - Renzo Rossi) spera ca tranzatia sa se realizeze.

"Nu s-a pus problema ca domnul Massone sa refuze sa plateasca datoriile din trecut, nu are cum sa faca asta. Nu este problema cu scrisoarea de garantie, dar cu legile din Italia dureaza mai mult. E un sistem pentru evitarea evaziunii fiscale, singura problema e ca emiterea acestei scrisori de garantie dureaza mai mult."


UPDATE 11:00 Negocierile dintre Angelo Massone si Adrian Zamfir s-au blocat, iar tranzactia are sanse mici sa se mai faca. Movitul este faptul ca Massone n-a putut sa prezinte scrisoarea de garantie bancara ceruta de Zamfir.


UPDATE joi, 21:30 Adrian Zamfir a vorbit si el despre negocierile pentru cedarea clubului: "Inca suntem la negocieri, discutam si speram sa ajungem la o concluzie. Negocierile nu au fost intrerupte, nu s-au finalizat, iar noi nu l-am conditionat cu nimic pe Angelo Massone", a spus Zamfir.


Revenit in Romania pentru a definitiva discutiile cu Adrian Zamfir si Cristina Andronache (Administratorul Financiar al Rapidului), italianul Angelo Massone nu a semnat inca actele de preluare a clubului, iar mai multe voci din apropierea conducerii giulestene spun ca totul a fost intarziat de faptul ca italianul nu a prezentat garantia de un milion de euro promisa.

Cu toate acestea, afaceristul italian a vorbit astazi despre impasul in care se afla, acesta spunand ca nu poarta niciun fel de vina, totul fiind intarziat de Adrian Zamfir.

"Ne-am intalnit miercuri seara sa definitivam. Discutiile s-au prelungi pana foarte tarziu, trecuse de miezul noptii, asa ca am decis sa amanam totul pentru dimineata zilei de astazi, joi. L-am asteptat la hotel pe domnul Zamfir, inca il asteptam, dar ne-a anuntat ca are probleme de sanatate. Noi putem prezenta oricand garantii bancare, asta nu e deloc o problema, iar proiectul nostru prevedere aducerea de jucatori de la primele patru echipe din Europa. In plus, am negociat aducerea unor sponsori importanti de pe urma carora eu, Angelo Massone, nu as beneficia de niciun euro", a spus italianul, citat de Digisport.

Rapidistii mai au doar 6 zile la dispozitie pentru a-si face o echipa competitiva, formatia giulesteana urmand sa debuteze oficial pe 16 iulie, in Cupa Ligii, intr-un meci cu CS Universitatea Craiova. In Liga I, rapidistii vor debuta pe 26 iulie, cand vor intalni Steaua pe teren propriu.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies