BOMBA la Rapid: Massone spune ca e patron din 15 iulie! "Contractul lui Moraru este nul! Zamfir a fost obligat sa vanda!"

Situatie tensionata la nivelul conducerii continua la Rapid: Angelo Massone sustine ca este patron la club, nu Valerii Moraru.

Moraru a luat clubul de la Zamfir si de la suporteri, informatia a devenit oficiala in urma cu doar cateva zile. Italianul Massone sustine ca el este, de fapt, patron in Giulesti, iar actele dintre Moraru si Zamfir sunt nule.

"ZAMFIR MI-A JURAT!"

Angelo Massone a organizat o conferinta de presa, in care a prezentat actele si a povestit ce s-a intamplat intre el si Adrian Zamfir.

"Pe 15 iulie am devenit proprietarul clubului Rapid! Am contract de vanzare-cumparare semnat de mine si de Adrian Zamfir! Am aflat ca dupa acest contract a mai fost semnat unul cu fanii. Din punctul meu de vedere ori a vrut sa ma pacaleasca ori este un haos.

In timpul insolventei, Adrian Zamfir nu avea cum sa vanda clubul suporterilor care nu au dat nicio garantie bancara pentru creditori. Daca domnul Moraru a cumparat de la acesti fani, totul este lovit de nulitate. Domnul Zamfir a venit sa vorbeasca cu mine si cu avocatii mei in fata unor martori si mi-a spus ca este disponibil sa fie alaturi de mine, sa nu mai semneze pentru Moraru, dar are niste conditii... dubioase!

Eu am venit in Romania pentru a face lucruri legale si nu ilegale si nu vreau sa fac lucruri care nu sunt corecte. In seara aceea, Zamfir a semnat cu Moraru. Eu le-am dat mandat avocatilor mei sa faca o plangere penala impotriva doamnei Andronache si impotriva lui Adrian Zamfir pentru frauda!

Zamfir a jurat dupa ce a semnat celalalt contract ca este nul, ca a fost obligat sa semneze. Mi-a jurat ca nu a vandut Rapidul lui Moraru!

Ieri a venit la mine, mi-a cerut ceva. Am iesit din camera si nu vreau sa-l mai vad! Era o afacere de 5 milioane de euro pentru Rapid!", a spus Massone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies