Marturia unui jucator care s-a aflat pe teren in momentul in care Ekeng s-a prabusit. Florin Tanase relateaza scenele de groaza: "Ba, nu vezi ca nu respira? Unde il duci?"

Marturia unui jucator care s-a aflat pe teren in momentul in care Ekeng s-a prabusit. Florin Tanase relateaza scenele de groaza: "Ba, nu vezi ca nu respira? Unde il duci?"

Florin Tanase, atacantul Viitorului, a rememorat evenimentele petrecute aseara in Stefan cel Mare, in momentul in care Patrick Ekeng s-a prabusit pe teren.

Tanarul atacant al Viitorului, Florin Tanase, a rememorat clipele dramatice de la meciul cu Dinamo, acesta contrazicandu-l intr-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor pe doctorul lui Dinamo, Liviu Batineanu.

Florin Tanase a spus pentru sursa citata ca fotbalistul nu mai respira inca din momentul in care a fost urcat pe targa, in timp ce doctorul lui Dinamo i-ar fi zis ca respira.

"Eu tipam catre doctorul lui Dinamo sa ii bage mana pe gat si el zicea ca respira. Eu ii tot repetam ca nu respira. Si cand l-a pus pe targa nu mai respira de loc. I-am zis: "Ba, nu vezi, ma, ca nu mai respira?". El a zis ca il duce la spital", a spus Florin Tanase.

De cealalta parte, doctorul Liviu Batineanu a spus: "Eu l-am vazut cazand si am intrat direc tpe teren. El clipea si am vazut ca avea gura inclestata. L-am intors pe o parte si am incercat sa-i eliberez caile respiratorii superioare. In acel moment avea puls.

Nu i-am facut masaj cardiac pe teren pentru ca respira si avea puls. Pe ce sa fac masaj cardiac? Avea puls! Stopul cardiac cred ca s-a instalat in ambulanta", a spus Batineanu.

Procurorii investigheaza imprejurarile in care Patrick Ekeng a incetat din viata, fiind luata in considerare si o culpa medicala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies