VIDEO Marius Șumudică, reacție categorică după numirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a prezentat în această vară pe Mirel Rădoi drept noul antrenor al echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 00:17
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 00:17

După startul slab de campionat, conducerea din Oltenia a decis că timpul lui Laszlo Balint la echipă s-a sfârșit. În acest sens, Mirel Rădoi a semnat, chiar dacă asta a însemnat să-și încalce cuvântul. Antrenorul spunae în urmă cu câteva luni că nu preia echipe din mers, ceea ce a și făcut cu Universitatea Craiova.

Cu toate acestea, fostul selecționer a calificat clubul lui Rotaru în play-offul Conference League, trecând de Zorya în turul al treilea preliminar din competiție. În primul meci, Craiova pierduse cu 1-0, iar în retur, elevii lui Rădoi au reușit să se impună cu 3-0.

Marius Șumudică a revenit în țară și a avut câteva cuvinte de spus la adresa noului antrenor al Universității. Aflat la aeroportul din Otopeni, fostul antrenor al CFR-ului a spus că i-a plăcut maniera în care Craiova a jucat datorită „tupeului” arătat de Mirel Rădoi.

Șumudică: „Mi-a plăcut tupeul lui, filosofia de joc, cum a gândit”

„Am vorbit cu domnul Rotaru și mi-a explicat de ce antrenor avea nevoie. E prietenul meu, va fi greu ca eu să lucrez la Craivoa vreodată. E prietenul meu și nu vreau să mă cert niciodată cu prietenii mei. Mirel Rădoi este unul dintre cei mai buni antrenori ai României. De câte ori l-am avut adversar, eu am avut meciuri mult mai grele decât antrenorii pe care i-a avut FCSB-ului când eu antrenam. Pentru mine cel mai greu adversar, când jucam contra FCSB-ului, era când antrenor era Mirel Rădoi.

Mie mi-a plăcut Craiova cu Rădoi. Mi-a plăcut tupeul lui, filosofia lui de joc, cum a gândit jocul. Cum făcea și la echipa națională. CFR-ul este fosta mea echipă. Voi trebuie să faceți comparație între CFR-ul cu Șumudică, cum a început campionatul anul trecut și ce adversari a avut în cupele europene, și CFR-ul de anul ăsta, cum începe campionatul.”, au fost cuvintele lui Marius Șumudică la sosirea în țară.

Modifică setările cookies