Marius Stan: "Se doreste retrogradarea Otelului!"

Autor: Sport.ro
Joi 06 Martie 2008, 17:21
"LA MECIUL CU RAPID AM AVUT UN ARBITRAJ PARSIV"

Directorul executiv de la Galati, Marius Stan, a declarat ca se doreste retrogradarea Otelului. "Mie mi se pare o regie bine pusa la punct care trebuia sa aiba si un final, un verdict, retrogradarea Otelului. E un moment critic pentru noi, trebuie sa strangem randurile si sa trecem peste asta. La meciul cu Rapid am avut parte de un arbitraj parsiv. In toata cariera mea de jucator si conducator nu am mai trait o asemenea stare de umilinta si neputinta pe care am simtit-o duminica.

Nu cred ca este o cruciada impotriva Otelului, spun doar ca sunt interese foarte mari. Rapid a avut un interes pe care l-a atins, pentru ei nici nu mai conteaza mijloacele prin care au facut-o, insa pe noi ne afecteaza pe termen lung. Nu o sa facem apel la decizia comisiei din doua motive. Nu putem face apel decat pentru mai mult de doua etape de suspendare dictate si am putea sa dam peste alta comisie care sa mareasca suspendarile si sa ne suspende chiar si terenul", a explicat Marius Stan.

"Otelul clar nu are echipa sa retrogradeze. Dar in aceste conditii, cu absente multe, e posibil orice si e greu sa rezisti. Sper sa nu se intample. O umbra de neliniste exista pentru ca diferenta dintre Otelul si echipa de pe locul 14 e mica, iar pe noi ne asteapta un program infernal", a spus Grigoras.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT