Marius Stan: "Daca Szekely va ajunge la Rapid, eu voi veni pe jos la Bucuresti"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Ianuarie 2008, 11:36
"RAPID NU A NEGOCIAT CU COPOS"

Rapidul are probleme cu transferurile. Desi patronul Copos a anuntat negocierile pentru transferul mijlocasului Janos Szekely de la Otelul, presedintele Marius Stan neaga tot interesul Rapidului in acest transfer."Nici vorba de asa ceva, acest transfer este facut de presa. Nu am negociat cu Rapid, Szekely este jucatorul nostru. Este pacat ca sucim mintile acestui copil. Pana acum nu am primit nici o oferta", spune Marius Stan.

"Noi nu am purtat nici o discutie cu cei de la Rapid. Am ramas surprins cand cei de acolo au declarat in presa ca transferul este aproape finalizat. Daca Szekely va veni luni la reunirea lotului celor de la Rapid, eu o sa vin pe jos la Bucuresti. Cred ca este o incercare de destabilizare a echipei noastre, tinand cont ca primul meci pe care il vom juca va fi cel cu Rapid. Asa ceva s-a incercat si chiar s-a reusit inaintea meciului cu Steaua. Si atunci s-au facut oferte pentru jucatorii nostri si Steaua a castigat cu 3-1. Copos a petrecut Sarbatorile de iarna alaturi de domnul Becali si probabil ca a imprumutat cateva metode specifice de la  acesta. S-a imbolnavit"

"Domnul Copos il doreste pe Szekely pentru ca Rapid sa furnizeze mai multi jucatori nationalei. Szekely poate prinde echipa nationala si daca evolueaza la  Otelul Galati. El este un jucator de valoare, care se poate transfera direct in strainatate, nu numai la echipele bucurestene. Jucatorii pot fi selectionati si din provincie daca dau randament", a declarat Marius Stan in Libertatea.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 iunie. Bilanțul orei 13.00: 189 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT