Marius Lăcătuș reacționează după anunțul triumfător al lui Gigi Becali 

Marius Lacatus FCSB Gigi Becali Rapid Superliga Romaniei Superliga Marius Lăcătuș / Foto: Sport Pictures.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2024, 08:44
Data actualizarii: Sambata 02 Martie 2024, 08:53

FCSB nu a mai luat titlul în Superliga din 2015, an în care antrenor era Constantin Gâlcă. 

Gigi Becali a anunțat triumfător că e pregătit să meargă cu artificii la stadion când FCSB va cuceri titlul. După seceta de nouă ani în campionat, în care FCSB doar a visat la titlu, în acest sezon formația roș-albastră și-a arătat superioritatea. Cel puțin până la finalul acestui sezon regular din care au mai rămas de disputat două etape.

Marius Lăcătuș îl temperează pe Gigi Becali

FCSB e lider, iar forma excelentă a lui Florinel Coman îi dă speranțe omului de afaceri Gigi Becali. Reacțiile entuziaste ale optimistului Becali nu-i impresionează pe oamenii din fotbalul românesc. 

Marius Lăcătuș, simbolul Stelei, e de părere că FCSB nu poate celebra încă titlul de campioană și lasă de înțeles că Rapid o poate ajunge pe FCSB. 

”Eu cred că este recuperabilă această distanță (n.r.: -  dintre Rapid și FCSB în clasament). Dacă Rapid câștigă cu FCSB”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit Digisport.

”La meciuri... e posibil să vin la meciul cu artificii, dar nu știu când va fi. Poate să fie a patra, a cincea etapă. E posibil a cincea să ne pregătim, acum să vedem cine o fi, ori CFR ori Rapid. Să ne pregătim, o să fie cel mai mare foc de artificii pe care l-ați văzut voi în viața voastră în România.

O să dau comandă, dar așa am în cap. Să iau niște artificii care să ducă până peste șinele de tren. Eu glumesc, nu vreau să se considere ca un fel de trufie, de mândrie, că dacă nu sunt credincios Dumnezeului meu... Poți să ai și 25 de puncte, dacă mai ai nevoie de un punct, nu-l faci, că ți le ia Dumnezeu”, a declarat vineri Gigi Becali.

Standings provided by Sofascore

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!