Nae Constantin a cedat după ultimul meci al Petrolului: "Am plâns în vestiar. Nu am vrut să mă vadă 10.000 de fani"

Nae Constantin FC Arges Gabi Tamas Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 12:49
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 12:47

Nae Constantin (48 de ani), antrenorul celor de la Petrolul Ploiești, a recunoscut că a fost afectat de situația tensionată de la club din ultima perioadă.

Înainte de victoria cu FC Argeș (2-0), Petrolul avea cinci înfrângeri consecutive în campionat, iar scandalul legat de plecarea lui Gabi Tamaș de la Petrolul a părut să contribuie la destabilizarea echipei.

Nae Constantin a cedat: "Am plâns în vestiar. Nu am vrut să mă vadă 10.000 de fani"

Nae Constantin, contestat de o parte a fanilor după ce le-a oferit unor lideri de galerie înregistrarea convorbirii cu Gabi Tamaș, recunoaște că a cedat la finalul meciului cu FC Argeș și a plâns în vestiar.

"Am plâns, da, n-am lăcrimat. E adevărat. Am mai spus că sunt un plângăcios. A fost o tensiune destul de mare în perioada asta și așa am simțit eu să mă descarc în momentul ăla. Am preferat să o fac singur în vestiar pentru că erau 10.000 de fani pe stadion și n-aș fi vrut să mă vadă plângând.

A fost un plâns și de bucurie, nu neapărat de tristețe. Nu plâng la comandă, e în funție de ce simt, iar asta am simțit la momentul ăla", a spus Nae Constantin.

Pentru Petrolul urmează meciul cu FC Voluntari, din campionat, care se joacă sâmbătă, de la ora 19:00.

Ploieștenii se află pe locul 7 în Superliga după 15 etape, cu 20 de puncte, la egalitate cu FCSB, însă vicecampioana are două meciuri în minus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!