FCSB arnold garita Marius Croitoru Superliga Superliga

Marius Croitoru a rupt tăcerea! Ce a spus despre un posibil transfer al lui Arnold Garita la FCSB

FC Argeș a făcut deplasarea la Arad pentru meciul împotriva UTA-ei și a reușit să plece cu cele trei puncte.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 22:59
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 22:57

Garita a fost omul care a securizat cele trei puncte pentru formația lui Marius Croitoru care, după meci, a evidențiat faptul că în cazul în care va fi o ofertă concretă pentru fotbalistul argeșenilor, va fi lăsat să plece.

Gigi Becali și-a arătat interesul față de Arnold Garita, iar recent, după remiza 2-2 cu Anderlecht de la Bruxelles, a specificat faptul că există o șansă ca atacantul camerunz să fie transferat la FCSB.

Ce a spus Marius Croitoru

„Sunt calitățile lui, trebuie să ajute echipa, de asta e adus aici, iar în cazul în care va veni o ofertă concretă, cred că va fi lăsat să plece. E și el un jucător ca toti ceilalți din club, mai sunt atacanți buni în România. 

Datoria lui e să marcheze, să ne facă bucuroși și după prin reușitele profesionale să se poată transfera undeva unde să îi fie mai bine decât aici”, au fost cuvintele lui Marius Croitoru după meci.

UTA Arad - FC Argeș 0-1

Arnold Garita a deblocat tabela în minutul 27 și a fixat scorul meciului: 1-0 pentru FC Argeș care a urcat, cel puțin pentru moment, pe locul opt, fiind la egalitate de puncte cu FCSB-ul lui Nicolae Dică (20p).

În minutul 86, Steau a văzut cartonașul roșu după o intervenție dură, iar Erico a primit al doilea galben, rezultând trimiterea sa mai devreme la vestiar. 

În următoarea etapă, FC Argeș se va duela cu Sepsi Sf. Gheorghe sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 15:00, în timp ce UTA Arad va face deplasarea pe "Ilie Oană" pentru confruntarea cu Petrolul Ploiești, dar la ora 18:00.

  • Ambele partide vor fi LIVE TEXT pe www.sport.ro la orele corespunzătoare
Modifică setările cookies