Rapid - CFR Adi Mutu Cristi Balaj Superliga Liga 2

Cristi Balaj i-a răspuns lui Adi Mutu! Ce a transmis președintele CFR-ului înainte de meciul cu Rapid

CFR Cluj va face deplasarea la București pentru meciul cu Rapid din Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 20:55
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 20:54

În urmă cu câteva zile, Cristi Balaj a spus că principalul meci de interes al CFR-ului este cel cu Ballkani, iar Adi Mutu a reacționat și a evidențiat faptul că nu se încrede în ce spune fostul arbitru.

Înainte de startul oficial al meciului, care este LIVE TEXT pe www.sport.ro, Cristi Balaj a răspuns declarațiilor lui Adi Mutu cu o notă de ironie.

Ce a spus Cristi Balaj

„Noi nu avem echipa a doua. A doua echipă a lui CFR Cluj este în Liga 3. Exprimarea mea a fost în felul următor. Am fost întrebat care din aceste două jocuri este mai important.

Am spus că este mai important meciul cu Ballkani pentru că dacă pierdem nu mai avem când să reparăm ceva, pe când dacă pierdem meciul cu Rapid, mai sunt etape în care putem recupera ceva.

Nu știu ce echipă va alinia Dan Petrescu. Din punctul meu de vedere, meciul cu Ballkani este mai important. Nu încercăm să câștigăm un meci prin prisma declarațiilor pe care le facem noi care ulterior ar relaxa echipa adversă”, a transmis Cristi Balaj, potrivit Digi Sport.

Ce a specificat Adi Mutu la conferința de presă premergătoare meciului

„Nu știu dacă să cred ce declară domnul Balaj. Îmi e greu să cred că vor veni doar să facă act de prezență. Din contră, e o declarație care să ne relaxeze pe noi, dar nu se va întâmpla asta, nu suntem nou-veniți în fotbal. Știm că anumite declarații sunt făcute într-un anumit scop”, a spus Mutu.

Rapid - CFR, LIVE TEXT pe www.sport.ro

În etapa a 16-a a Superligii Rapid va primi vizita CFR-ului pe teren propriu, duminică, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Elevii lui Adrian Mutu (43 ani) nu au pierdut niciun joc în acest sezon în Giulești. Doar Farul Constanța a reușit să smulgă un punct etapa trecută, 1-1. 

Clujenii vin după înfrângerea usturătoare din grupele UEFA Conference League, 0-3 cu Sivasspor, din penultima etapă, iar Cristi Balaj (50 ani) a afirmat că CFR va odihni anumiți jucători cu Rapid, pentru meciul cu Ballkani, de pe 3 noiembrie, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies