marco dulca chindia CS Mioveni FCSB Liga 1

Marco Dulca a explicat de ce a ales FCSB și nu un transfer în Germania sau la Rapid

FCSB a remizat contra lui CS Mioveni, scor 1-1, în runda a patra din Superliga, iar vicecampioana României a rămas fără victorie în actualul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 21:18
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 21:18

La FCSB a debutat și Marco Dulca, mijlocașul cumpărat de la Chindia Târgoviște, în schimbul sumei de 250.000 de euro, iar fostul internațional U21 a explicat de ce nu a mai ajuns la Hoffenheim, de unde ar fi avut o ofertă, sau la Rapid, o altă formație interesată de serviciile sale.

De ce a semnat Marco Dulca cu FCSB

După meciul în care a debutat, Marco Dulca spune că nu mai sunt acceptați alți pași greșiți și speră ca FCSB să înceapă să câștige din runda următoare.

"Trebuia să fim mai atenți în ultimii 30 de metri. Trebuie să revenim cât mai repede pentru că meciurile trec, iar obiectivul este câștigarea campionatului. Este ca un eșec pentru noi. Obiectivul nostru îl știe toată lumea. Nu trebuie să mai facem pași greșiți, iar la următorul meci să câștigăm.

(n.r - de ce nu Germania?) A trecut. Așa cum s-a scris în presă, ăsta e adevărul. Nu ne-am înțeles la contract și asta a fost. FCSB s-a gândit la mine, a fost singura echipă care a făcut transferul în 2-3 ore și a plătit clauza.

Eu nu știam de nicio ofertă de la Rapid. Au fost niște discuții, dar FCSB a fost mai rapidă. N-a fost ciudat să aflu că FCSB mă dorește, m-a bucurat acest lucru. Asta înseamnă că sunt un jucător bun și mă bucur de echipa pe care am ales-o", a spus Marco Dulca.

FCSB are doar trei puncte acumulate în primele patru etape din Superliga, iar în prezent ocupă locul 11. Pentru echipa lui Nicolae Dică urmează în campionat meciul cu Chindia Târgoviște, de pe teren propriu.

Modifică setările cookies