Marcator si clarvazator? Ce le-a spus Moldoveanu colegilor inainte sa intre pe teren cu Botosani
Marti 03 Aprilie 2018, 20:33

Marcator si clarvazator? Ce le-a spus Moldoveanu colegilor inainte sa intre pe teren cu Botosani

Botosani 0-1 Dinamo / Tanarul Robert Moldoveanu i-a adus o victorie tarzie lui Dinamo la Botosani. 

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Moldoveanu spune ca era convins ca va marca daca va fi introdus pe teren de Florin Bratu. Antrenorul dinamovist a ales sa-l introduca pe Moldoveanu, iar acesta a marcat la 13 minute dupa ce a intrat pe teren.


"Sunt bucuros ca am marcat, am ajutat echipa sa ia trei puncte, sper sa continuam asa. I-am spus lui Mihai Popescu inainte sa intru ca o sa dau golul victoriei. Am trecut peste esecul cu Ucraina, asta e viata de fotbalist, sper sa nu mai traiesc niciodata astfel de momente. Acel meci cu Juventus a fost o intamplare. Putem sa ne batem cu orice echipa de la egal la egal", a spus Moldoveanu la Digi. 

"In acea situatie in care eram, Nemec nu mai era util. El nu e mobil, iar noi aveam nevoie de un astfel de jucator. M-am gandit ca Robert Moldoveanu poate face asta si am fost inspirat", si-a motivat Bratu decizia de a-l introduce pe Moldoveanu pe teren. VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Ce articole mai vrea să strecoare PSD în OUG anunțată, oficial, doar pentru cele constituționale