Liga 1

"Man poate ajunge la PSG, dar nu si la Barcelona!" De ce spune Anamaria Prodan ca transferul langa Neymar si Mbappe are sanse mai mari decat cel langa Messi :))

Anamaria Prodan sustine ca oameni angajati de Real Madrid au fost pe National Arena la meciul FCSB - Craiova. Ea mai spune ca acestia au plecat destul de dezamagiti.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2019, 13:47
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2019, 13:52

Dennis Man (20 de ani) a fost unul dintre fotbalistii urmariti de controversatul impresar Pini Zahavi si de Neymar Senior la meciul FCSB - Craiova. Cei doi au fost adusi in Romania de Ioan Becali. In replica, Anamaria Prodan spune ca si ea a tinut legatura cu scouteri trimisi de Real Madrid!

Sotia lui Laurentiu Reghecampf, agent care impresariaza numerosi fotbalisti romani inclusiv de la FCSB, spune ca este dificil ca un club urias din Europa sa transfere din Romania.

Anamaria Prodan a incercat sa explice, insa, de ce un jucator roman are mai mari sanse sa ajunga la PSG decat la Barcelona.

"La PSG e posibil. La Barca nu"


Anamaria Prodan sustine ca Barcelona are alta politica de transferuri decat PSG.

"Credeti, vreodata, ca Man poate ajunge la Barcelona? Hai sa evitam! Adica, pe bune? A, daca era Reghe antrenor acolo, il duceam! Pentru ca asa se cam fac transferurile astea peste tot in lume.

Dar la PSG este posibil! De ce? Pentru ca e alta conducere, alta mentalitate, se discuta altfel acolo", a spus Anamaria Prodan la Digi.

Modifică setările cookies