Maldarasanu: "Dinamo are probleme si trebuie sa ii batem!"

Autor: Sport.ro
Marti 13 Octombrie 2009, 14:20
Maldarasanu: "Dinamo are probleme si trebuie sa ii batem!"

Mijlocasul lui FC Brasov, Marius Maldarasanu, a declarat, marti, ca isi doreste foarte tare o victorie cu Dinamo, mai ales ca adversarii au probleme de lot si administrative.

"Nu trebuie sa ne gandim ca daca vom mai bate inca o data pe Dinamo vom fi nasii lor. Va fi un meci tare si asteptam lumea la stadion ca sa ne sustina la fel ca in meciul cu Steaua. Suntem siguri ca va iesi bine.

Este benefic pentru oricine sa aiba in fata o echipa cu probleme de lot sau administrative. Asta afecteaza echipa si cred ca e un mic avantaj pentru noi. Suntem invincibili de mult timp pe teren propriu si ne dorim sa ramanem asa, dar sa nu se termine meci egal, ci sa castigam.

Este un meci foarte important pe care trebuie sa il castigam. In ultimele partide am luat putine puncte si asta se vede in clasament. Am avut o perioada buna, am stat trei-patru etape pe primul loc si probabil echipele ne-au luat mai mult in seama si am avut probleme. E drept ca am jucat si cu echipe foare bune care se bat tot timpul la campionat si aici ma refer la Steaua si la CFR Cluj. Oricum, fiind pe primul loc, automat adversarii incep sa-si puna intrebari", a spus Maldarasanu.

Legat de infrangerea nationalei cu Serbia, Marius Maldarasanu crede ca selectionatei antrenate de Razvan Lucescu i-a lipsit atitudinea. "Si mie mi-a parut rau, asa cum a parut probabil fiecarui roman. Pacat ca s-a intamplat asa. Pana la urma daca am fi pierdut la un scor mic, nimeni nu ar fi spus nimic pentru ca, de ce sa nu fim sinceri sa spunem ca Serbia a jucat acest meci cu calificarea pe masa, daca se poate spune asa, in vreme ce Romania nu a avut nicio motivatie.

Asta a fost principala cauza, ne-a lipsit atitudinea, si de aici a iesit acest rezultat. Dar trebuie sa ne revenim. Pana la urma si cei care acuza nu cred ca este bine ce fac asta pentru meciul urmator, dar si pentru viitoarea campanie de calificare", a incheiat Maldarasanu.

Preturile biletelor la partida cu Dinamo sunt urmatoarele: Fotolii - 150 lei, Sectoare S si T - 50 lei, Sectoare M, N, P, R, U, V, X, Z - 40 lei, Sectoare A, B, C, D, E, F, G, H - 30 lei.

FC Brasov - Dinamo, din etapa a X-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 18.00.

Județe la stăpân, Hunedoara I. Județ bogat și cu potențial turistic uriaș, lăsat în paragină de politicieni
BRAT