"Mai faceam glume prin autocar, iar 'sifoanele' isi faceau treaba!" Ce spune Budescu despre o noua colaborare cu Becali: "O sa fie dificil!"
Miercuri 05 Septembrie 2018, 15:52

"Mai faceam glume prin autocar, iar 'sifoanele' isi faceau treaba!" Ce spune Budescu despre o noua colaborare cu Becali: "O sa fie dificil!"

Budescu nu se gandeste inca la momentul retragerii si spune ca nu s-a gandit inca la ce va face dupa isi va incheia cariera de jucator.

Budescu nu se vede antrenor. Daca totusi va alege acest drum, i-ar fi greu sa colaboreze cu Gigi Becali.

"Nu stiu inca daca ma fac antrenor, e prea departe momentul retragerii. Sau asa cred eu. Eu am lucrat cu el (n.red. Gigi Becali) doar ca jucator. Depinde... Cred ca o sa fie destul de dificil cu el, dar nu m-am gandit foarte serios la acesta meserie. Poate o sa ocup doar o functie administrativa", a declarat Budescu pentru Fanatik.

Budescu a vorbit si despre perioada petrecuta la Astra si despre cum s-a ales cu porecla "Sarmaluta".

"Nu ma deranjeaza pentru ca nu bag lucrurile astea in seama. Dar, in ultimul an, cel in care am fost la Steaua, nu prea am auzit aceasta porecla. Mai auzeam insa cand eram la Astra si a iesit domnul Niculae si a facut aceasta afirmatie. Era o chestie ca sunt asa-zisele antene prin autocarul echipei si eu mai faceam glume. Stiam ca ajung acolo unde trebuie si le trimiteam cu dedicatie. 'Sifoanele' respective isi faceau treaba",
a mai declarat Budi.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce s-a întâmplat cu asistaţii social după adoptarea "Legii anti-lene". "Eu nu prea pot, am mai multe"