"Ma astept la schimbari spectaculoase!" Dragomir anunta REVOLUTIA in fotbal! Ce s-ar putea intampla in curand cu LPF si FRF

"Ma astept la schimbari spectaculoase!" Dragomir anunta REVOLUTIA in fotbal! Ce s-ar putea intampla in curand cu LPF si FRF

Dumitru Dragomir a comentat astazi declaratiile lui Mircea Sandu, care tocmai a renuntat la functia de presedinte de onoare al FRF.

Fostul sef al Ligii spune ca se asteapta ca in curand sa fie schimbari spectaculoase in Romania.

"Mircea Sandu ori e scarbit, ori e bolnav ori s-a saturat. Are cu ce sa traiasca in viitor si ii lasa in pace, sa vada cum se descurca."

"Urmeaza alipirea Ligii, ca o anexa in viitor a FRF. Nu mai au ce sa conduca, nu mai sunt echipe. Numai banii sunt miza. Liga are independenta, are toate parghiile, dar a renuntat de buna voie la Comisii si nu mai are cum sa dea inapoi. Si acum nu mai are cum sa justifice 20 de salariati."

"Ma astept la schimbari spectaculoase dupa ce vor pica sase echipe. Depinde si de politic, de echipa nationala si de rezultatele echipelor de club. Atunci, Burleanu si echipa lui vor fi foarte tari si nu o sa mai aiba cineva ce sa-i faca", a spus Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri
BRAT
Modifică setările cookies