Razboiul Mircea Sandu - Razvan Burleanu continua, fostul presedinte acuza: "FRF nu face nimic pentru organizarea EURO 2020"

Razboiul Mircea Sandu - Razvan Burleanu continua, fostul presedinte acuza: "FRF nu face nimic pentru organizarea EURO 2020"

Mircea Sandu isi continua conflictul de la distanta cu Razvan Burleanu. Fostul sef de la FRF spune ca are parte de un tratament incorect din partea noii conduceri si ii arata cu degetul pe noii reprezentanti, spunand ca Romania ar putea rata organizarea EURO 2020 din cauza indiferentei lor.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, continua razboiul cu Razvan Burleanu. Acuzat ca a prejudiciat Federatia de-a lungul mandatelor succesive pe care le-a avut, Sandu le-a raspuns noilor conducatori de la Casa Fotbalului, acesta prezentandu-si punctul de vedere cu privire la contractul conform caruia trebuia sa primeasca o renta viagera de 50 de mii de euro pe an, dar si pe seama posibilei organizari a EURO 2020 in Romania.

Mircea Sandu le-a transmis voalat noilor sefi de la FRF ca pot pierde organizarea EURO 2020.

"Din tot ce este trecut acolo (n.r contractul de renta viagera), nu s-au realizat decat doua lucruri: renta si niste combustibil. Probabil ca acest litigiu pe care l-a pornit Federatia va ajunge in instanta. La noi se incearca discreditarea. Chiar nu gasesc raspunsul pentru tratamentul de care ma "bucur". Am avut dialog (n.r. cu Razvan Burleanu) doar in prima zi. Ce apare este o mizerie.

Problema este ca sunt tari care candideaza pentru organizarea Euro 2020. Vin la mine tari care fac lobby, sa ii sprijin pe ei, in timp ce de la Federatia noastra nu am niciun semn. Eu insa fac lobby pentru Romania, ma voi lupta ca Romania sa obtina organizarea CE 2020.

Cei din actuala conducere a FRF nu m-au contactat sa imi spuna ce planuri au, ce vor sa faca, iar eu nu comentez activitatea lor", a spus Sandu la Dolce Sport.

Mircea Sandu a fost ales la 9 august 1990 presedinte al FRF, mandat reinnoit in 1994, 1998, 2001, 2005 si in ianuarie 2010. Din 2007 este membru in Comitetul Executiv al UEFA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Nu doresc să mai avem un lockdown. E important să avem o economie deschisă
BRAT
Modifică setările cookies