Mircea Sandu: "Renunt la functia de presedinte de onoare al FRF! Burleanu, un impostor crescut de scoala comunista"

Mircea Sandu: "Renunt la functia de presedinte de onoare al FRF! Burleanu, un impostor crescut de scoala comunista"

Conferinta de presa este transmisa in direct de Sport.ro

"Am decis ca incepand de astazi sa renunt la functia de presedinte de onoare al FRF, precum si la toate facilitatile viagere care mi-au fost oferite statutar si legal de Comitetul Executiv al FRF."

"Nu mai pot accepta ca numele meu sa fie legat de o echipa de impostori condusa de un tanar format parca la scoala comsomolului sovietic si de un reprezentant al fostei coperative, care in loc sa se preocupe de prezentul si viitorul fotbalului duc un razboi cu dusmanul de clasa reprezentat de Mircea Sandu si apropiatii sai."

"In aceasta lupta s-a alaturat bineinteles si camarila noului presedinte, formata din consilieri dubiosi care mai ieri umblau bezmetici pe strazi", a declarat Sandu la Sport.ro.

Mircea Sandu a acuzat lipsa de transparenta de la FRF si a subliniat ca nu va mai candida pentru Comitetul Executiv al UEFA.

Sandu era presedinte de onoare al FRF din luna martie. Tot in martie, pachetul de beneficii al lui Mircea Sandu a fost adoptat in Comitetul Executiv, inaintea Adunarii Generale care l-a adus in fruntea FRF pe Razvan Burleanu. Conform pachetului stabilit atunci, Mircea Sandu avea o renta viagera in valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei cladiri a FRF, orice interventie chirurgicala sau recuperare medicala platita de FRF, o limuzina de la FRF si benzina decontata indiferent de numarul de kilometri parcursi, telefon, personal anjagat cu salarii in limita a 5.000 de lei lunar, deplasari la meciurile echipei nationale cu decontarea cazarii la hotel de cinci stele si diurna de 500 de euro pe zi.

Ulterior, Sandu a renuntat la 25.000 de euro din cei 75.000, la limuzina si la secretara, iar la 28 iunie Adunarea Generala a FRF a invalidat renta viagera de 50.000 de euro pe an si celelalte beneficii stabilite pentru Mircea Sandu.

Citeste si:Mircea Sandu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies