DNA intervine in cazul contractului lui Mircea Sandu cu FRF. Ce a solicitat Federatiei

DNA intervine in cazul contractului lui Mircea Sandu cu FRF. Ce a solicitat Federatiei

Scandalul contractului semnat de Mircea Sandu cu Federatia Romana de Fotbal a ajuns in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie.

Conform unor surse din Federatie, DNA s-a autosesizat si a cerut in urma cu 3 saptamani detalii Federatiei Romane de Fotbal privind contractul lui Mircea Sandu.

Astazi, fostul presedinte al Federatiei a declarat intr-o conferinta de presa ca renunta la functia de presedinte de onoare al FRF.

"Am decis ca incepand de astazi sa renunt la functia de presedinte de onoare al FRF, precum si la toate facilitatile viagere care mi-au fost oferite statutar si legal de Comitetul Executiv al FRF.", a declarat Mircea Sandu.

Sandu a trecut apoi la atac la adresa actualului presedinte, Razvan Burleanu, si a echipei sale:

"Nu mai pot accepta ca numele meu sa fie legat de o echipa de impostori condusa de un tanar format parca la scoala comsomolului sovietic si de un reprezentant al fostei coperative, care in loc sa se preocupe de prezentul si viitorul fotbalului duc un razboi cu dusmanul de clasa reprezentat de Mircea Sandu si apropiatii sai."

"In aceasta lupta s-a alaturat bineinteles si camarila noului presedinte, formata din consilieri dubiosi care mai ieri umblau bezmetici pe strazi", a precizat Sandu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile vor prelungi restricțiile din București. Ce excepții sunt de Paște
BRAT
Modifică setările cookies