Liga 1

Deian, ”câine rău”! ”Perla” lui Dinamo, primul atac la conducere după startul spectaculos de sezon

Deian Sorescu, supărat că nu și-a primit restanțele salariale!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 00:11
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 00:23

Cel mai bun fotbalist din lotul lui Dinamo, cu cinci reușite în primele etape, Deian Sorescu a avut pentru prima oară un atac îndreptat împotriva conducerii lui Dinamo.

Fotbalistul s-a declarat nemulțumit de faptul că oficialii clubului au plătit o parte din restanțele financiare către jucători, însă lui nu i s-a virat niciun leu.

„Meritul este al băieților, total, pentru că împreună am reușit să luăm cele trei puncte astăzi. Nu ar trebui încă să ne gândim la playoff, pentru că suntem la început. Cred că pentru noi cel mai important este să ne menținem în prima ligă, pentru că trebuie să vorbim corect și realist.

Fotbalul se joacă pe teren și nu se joacă după experiență și meciuri jucate.

Când câștigi este nemaipomenit, mai ales acum când vine atât de multă lume. M-aș bucura să fie și mai multă, dar pentru asta va trebui să jucăm pe un stadion mult mai mare. Am rămas fără tricou, pentru că mi s-a făcut milă. A intrat un copil pe teren și m-am gândit că este frumos să-i dau tricoul.

Probleme financiare sunt în continuare. Nu s-a rezolvat mare lucru, nimic, doar promisiuni că se vor rezolva. Lucrurile au mers spre bine, pentru că unii jucători și-au primit restanțele salariale, unii nu, vom vedea. Eu mă număr printre cei care nu și-au primit restanțele salariale.

Sorescu speră la un transfer, pentru a ajuta clubul cu bani

M-aș bucura, dacă pot să ajut clubul cu o sumă destul de mare, dar vom vedea, pentru că din câte observ nu sunt o prioritate, dar în fotbal orice jucător poate fi înlocuit, așa că atâta timp cât am contract, chiar dacă sunt dorit sau nedorit, o să-mi fac treaba cât pot eu mai bine.

Mă doare (că nu și-a primit restanțele salariale), cred că ar trebui să se facă totul în mod corect și normat. Este decizia celor din conducere. Nu am vorbit cu cineva de ceva timp, așa că vom vedea ce va fi în viitorul apropiat”, a spus Deian Sorescu la finalul meciului cu Academmica Clinceni.

Pentru Dinamo urmează meciul din deplasare, cu Chindia Târgoviște, care se va disputa duminică (08.08.2021), de la ora 18:30. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies