"M-am interesat sa aflu cine este" Dezvaluirile facute de Lucescu despre Moraru, dupa ce a pus mana pe 94.72% din actiuni la Rapid

"M-am interesat sa aflu cine este" Dezvaluirile facute de Lucescu despre Moraru, dupa ce a pus mana pe 94.72% din actiuni la Rapid

Incepand de luni, Valerii Moraru este actionarul majoritar al Rapidului, dupa ce a achizitionat 94.72% din actiunile clubului.

"Am avut astazi o intalnire cu domnul Moraru, am ajuns la un acord si am semnat contractul de vanzare-cumparare a celor 20 procente pe care le mai detineam la FC Rapid", a decarat Zamfir, pentru MEDIAFAX.

Odata cu cele 20 de procente, Moraru a preluat de la Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu si creantele curente ale clubului, pe care omul de afaceri basarabean le-a estimat, sambata, la o suma cuprinsa intre 2,7 milioane de euro si 4 milioane de euro.

Conform unor surse din cadrul clubului, Valerii Moraru si-a asumat prin contractul semnat cu Adrian Zamfir o investitie in echipa de 2,5 milioane de lei (aproximativ 550.000 de euro), in acest sezon. 

Mircea Lucescu spune ca s-a interesat sa afle cine este noul actionar majoritar al Rapidului:

"Sa stiti ca domnul Moraru, care a venit acum la Rapid, este un investitor serios si care are posibilitati. M-am interesat si eu, am vrut sa aflu cine este. Sa vedem acum si in ce masura poate obtine rezultate. Nu stiu daca se pricepe la fotbal, dar se pricepe la manageriat. Poate sa-si aduca alaturi si un om care stie fotbal", a declarat Mircea Lucescu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies