Superliga

Razvan Lucescu a oferit declaratia serii: "Dintr-un motiv sau altul, s-a intamplat asa!" Ce a simtit la penalty-ul ratat de Mutu:

FC Brasov 0-1 Petrolul | Lucescu a trait periculos un meci in care Petrolul a condus inca din prima repriza, dar in care Liviu Ganea putea sa dea lovitura pe final.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Iulie 2014, 23:13
Data actualizarii: Duminica 27 Iulie 2014, 23:20

Razvan Lucescu a vorbit si despre ce s-a intamplat la ratarea lui Mutu.

"NE-AM FACUT SINGURI VIATA MAI GREA!"

"Un meci tensionat, mai ales pe final, dar pe ansamblu putea fi 3-4 la zero pentru noi. Am avut ocazii, am stat mult in careul advers. Dintr-un motiv sau altul, in partea a doua nu am mai fortat.

Am ratat si un penalty, a fost si presiunea constanta a celor de la Brasov, pentru ca nu mai aveau nimic de pierdut. Era important sa castigam, am facut-o.

Acum ne gandim la meciurile din Europa League, avem un moral bun dupa acest rezultat. Teixeira a facut o cursa asemanatoare cum a marcat golul al treilea din Albania.

Trebuia totusi o mai mare concentrare la finalizare, ne-am fi facut jocul mai usor. Cand Mutu a ratat acel penalty am simtit ca vor mai fi 5-6 minute de chin intr-un meci pe care l-am avut in mana", a spus Razvan Lucescu la Look TV.

"E un rezultat mincinos. Imi felicit echipa pentru ca s-a daruit, am intalnit una dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Nu ma intereseaza pe mine contestatii si altele.

Noi am pierdut din greseala lui Aganovic. Mergem mai departe, incercam sa strangem randurile pentru meciul de la Giurgiu. Nu cred ca se poate repeta rezultatul de 1-4 cu Astra, atunci jucatorii au fost nepregatiti. Acum am vazut o cu totul alta atitudine", a spus antrenorul celor de la Brasov, Cornel Talnar.

Modifică setările cookies