PERFORMANTA de vis pentru Mircea Lucescu! Ce s-a intamplat cand s-au adunat trofeele castigate! Mourinho si Pep, sub Il Luce:

PERFORMANTA de vis pentru Mircea Lucescu! Ce s-a intamplat cand s-au adunat trofeele castigate! Mourinho si Pep, sub Il Luce:

Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor roman in acest moment, iar in Europa ocupa un loc onorant.

10 ani la Donetk si 20 de trofee in Ucraina pentru Mircea Lucescu pe banca lui Sahtior. O performanta superba ca longevitate si palmares, unica in Europa.

TOP DE VIS

Cu victoria din SuperCupa Ucrainei, 2-0 cu Dinamo Kiev, Mircea Lucescu este pe locul trei in clasamentul all-time al celor mai prestigiosi manageri din fotbal, de dupa Al Doilea Razboi Mondial.

Primul este Sir Alex Ferguson, care a facut istorie pe banca lui United; el are 16 campionate si un total de 49 de trofee adunate in toata cariera.

Al doilea in clasament este legendarul Valeriy Lobanovskyi, un antrenor care a impresionat sub culorile lui Dinamo Kiev. Are 12 campionate castigate, cu doar unul mai mult decat Mircea Lucescu. Marele Valeriy are in total 30 de trofee, tot cu unul in plus fata de roman. AICI POVESTEA LUI

Lucescu a ales sa mai ramana la Donetk pentru cel putin inca un sezon si are sansa de a-l depasi pe Lobanovskyi daca va castiga un nou titlu si o Cupa a Ucrainei.

Ca numar total de trofee, in spatele lui Mircea Lucescu sunt alte nume grele: Tapattoni, Mourinho, van Gaal sau Guardiola.

Iata lista completa:

Mircea Lucescu are si o problema la Donetk: din cauza situatiei din Ucraina, 6 dintre jucatori au fugit de la echipa; in plus, Sahtior va juca meciurile de pe teren propriu pe arena din Lvov, la 1000 de km distanta de zona de conflict.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies