Luchin: "Vrem sa terminam turul pe primul loc si acolo sa ramanem!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Decembrie 2009, 16:42
Luchin: "Vrem sa terminam turul pe primul loc si acolo sa ramanem!"

Srgian Luchin a declarat ca, pentru moralul gruparii banatene, este foarte important ca aceasta sa se claseze pe prima pozitie dupa incheierea turului.

"Ar fi bine pentru moralul nostru sa ramanem pe primul loc, mai ales ca acum multe echipe sunt valoroase si se bat acolo in frunte. Daca tot suntem acolo sus, de ce sa nu facem tot posibilul sa ramanem acolo cat mai mult timp".

"Este clar ca returul va fi mult mai dificil si va depinde numai de noi unde ne vom situa la final", a spus Luchin.

Fundasul banatean a afirmat ca jucatorii Timisoarei s-au gandit si la varianta ca partida cu Brasov  sa se joace pe zapada:

"Vom intalni un adversar dificil, o echipa bine organizata, insa vom face tot posibilul sa venim acasa cu toate cele trei puncte. Pozitia din clasament ne da dreptul sa speram la o victorie, dar avem si un moral bun. Ne gandim ca acest meci se poate juca si pe zapada, insa noi suntem jucatori profesionisti si, indiferent de vreme, de suporteri sau de orice alte conditii, trebuie sa castigam partida".

Fundasul Florin Maxim a precizat ca echipa sa va reusi sa inscrie cel putin un gol in partida de la Brasov.

"Mai avem doua meciuri pana la vacanta, dar cel mai important este cel de duminica, din campionat. Brasovul este o echipa foarte buna, insa mergem acolo sa invingem. Brasovul are la mijloc jucatori foarte buni, Maldarasanu sau Ilyes, au jucatori de banda foarte buni".

"Sunt sigur ca vom reusi sa marcam si noi. Este foarte important sa legam cat mai multe victorii, pentru ca in acest sezon, daca invingi in 3-4 meciuri, esti pe primul loc, iar daca pierzi un meci poti sa cazi pana pe locul cinci. Nu mergem la Brasov sa ne aparam, pentru ca suntem constienti ca trebuie sa castigam. Vom face tot posibilul sa nu luam gol, mai ales daca vom reusi sa marcam noi primii", a spus Maxim.

 

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT