Cum va fi pedepsit Magera pentru ca si-a aruncat tricoul? Vezi ce anunta Marian Iancu

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 17:35
Cum va fi pedepsit Magera pentru ca si-a aruncat tricoul? Vezi ce anunta Marian Iancu

Sabau decide daca Magera va plati sau nu pentru gestul sau facut dupa meciul cu Pandurii. Jucatorul Timisoarei a aruncat cu tricoul, suparat ca a fost schimbat, iar Marian Iancu anunta ce se va intampla in viitorul apropiat.

Iancu nu se implica in acest scandal, desi e deranjat de gestul fotbalistului Timisoarei. Sabau sa decida, spune omul cu banii de la Poli, care asteapta un raport de la antrenor.

"E final de campionat, de cupe europene. O competiei mult prea densa care a incarcat mult orice jucator. E presiunee a rezultatelor la Timisoara, el isi doreste foarte mult, a ajuns si la nationala, vrea sa dea foarte mult."

"Efortul a fost mare atat cu Ajax, cat si cu Pandurii. Pe acest fond, supararea a fost majora. El nu a fost schimbat cand nu a dat randament. Nu e un gest pe care sa trec usor cu vederea, dar nu ma implic."

"In functie de ceea ce va spune antrenorul, voi vedea daca e nevoie sa ma implic. Nu se pune problema ca Timisoara sa se desparta de Magera. A facut un gest pe care nu il permit. Vreau sa trecem insa repede peste aceste lucruri.", a spus Marian Iancu la Sport.ro

MAGERA ISI CERE SCUZE!

Avertizat de Marian Iancu cu tricoul Timisoarei poarta culori sfinte, Magera si-a cerut scuze conducerii echipei si suporterilor.

"Am facut un gest necorespunzator aruncand tricoul echipei dupa ce am fost schimbat in partida cu Pandurii. Am actionat sub imperiul emotiilor si pe aceasta cale vreau sa imi cer scuze conducerii clubului, antrenorilor, colegilor si suporterilor. Nu imi sta in fire sa fac astfel de gesturi, ele nu ma caracterizeaza. Regret ce s-a intamplat", a spus Magera.

Antrenorul formatiei FC Timisoara, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat, duminica, la finalul meciului cu Pandurii, ca este nemultumit de gestul atacantului Lukas Magera, care si-a aruncat tricoul in momentul inlocuirii. "De data asta Magera va avea probleme cu mine. Astfel de gesturi s-au terminat aici. Am fost ingaduitor, dar cand joci slab si ai si asemenea gesturi, dupa ce esti ajutat atata timp. Nu cred ca e normal un astfel de gest. Daca nu ii convine nu va mai lucra cu mine", a declarat Sabau.

DIICOT infirmă soluția de clasare a dosarului ”10 august”, în cazul şefilor Jandarmeriei
BRAT