Liga Profesionista de Fotbal Universitatea Craiova Superliga

LPF a facut anuntul! Ce se intampla cu Craiova, dupa ce jucatorii s-au intalnit cu fanii

Universitatea Craiova s-a impus in meciul restant cu FC Botosani, 2-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 18:38
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 18:38

La finalul meciului, fanii oltenilor i-au asteptat pe jucatori la intrarea in baza sportiva cu fumigene si materiale pirotehnice. Jucatorii s-au dat jos din autocarul care ii ducea la baza si au mers pe jos pana la intrare, luand contact cu suporterii. 

Desi protocolul impus pentru reluarea Ligii 1 nu permite astfel de lucru, LPF ia apararea Craiovei, prin intermediul lui Justin Stefan, cel care in urma analizei filmarilor de la locul incidentului a concluzionat ca jucatorii nu puteau ramane in autocar din cauza aerului irespirabil si a vizibilitatii reduse. 

"Avem o situatie neacoperita de protocoalele medicale, evenimentul respectiv s-a produs aproape de intrarea in baza de cantonament. Cei de la club ne-au oferit o explicatie pentru incident. Autocarul s-a apropiat de intrarea in incinta bazei de cantonament. 

Au existat fumigene, un culoar de torte, cei din autocar s-au plans ca nu mai puteau respira, vizibilitatea era redusa, astfel ca au ales sa mearga pe jos catre baza. 

Apreciez ca s-a procedat corect. Emotiile fac parte din viata noastra, in ceea ce priveste durata, 30-40 de secunde, daca ne uitam la definita contactului de apropiere este de a sta fata in fata cel putin 15 minute", a declarat Justin Stefan la Digi Sport.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!