LPF echipa etapei Liga 1 Superliga LPF a decis echipa etapei! Săpunaru, Deac și Sorescu, vedetele echipei! Antrenorul etapei este o surpriza

LPF a decis echipa etapei: nu lipsesc Săpunaru și Deac. Surpriză! Cine e antrenorul primei rundei 

Prima etapă a noului sezon s-a încheiat, iar LPF a anunțat echipa etapei.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 15:04
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 15:44

Universitatea Craiova, Sepsi OSK, Rapid și CFR Cluj trimit câte trei fotbaliști în cea mai bună echipă, în timp ce FC Botoșani, Farul și Dinamo au câte un reprezentant în echipa etapei. 

"PORTAR

Eduard Pap (FC Botoşani / 27 de ani) - A debutat în cel de-al optulea sezon pe prima scenă cu un penalty apărat şi cu alte câteva intervenţii prin care a ţinut neatinsă plasa porţii moldovenilor.

FUNDAŞI

Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 26 de ani) - A dat siguranţă defensivei prin intervenţiile sale. De asemenea, s-a remarcat şi prin calitatea paselor.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - Din postura de căpitan, fundaşul covăsnenilor şi-a condus echipa spre victorie. A înscris al 26-lea gol din carieră în Liga 1.

Cristian Săpunaru (Rapid / 37 de ani) - Este antrenorul giuleştenilor din teren, experienţa sa fiind un mare câştig pentru Rapid, care a revenit în Liga 1 după șase ani.

MIJLOCAŞI

George Cîmpanu (Universitatea Craiova / 20 de ani) - Tânărul mijlocaş al craiovenilor a făcut un joc foarte bun. A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - A înscris pentru a 68-a oară în Liga 1, 58 de goluri fiind reuşite în tricoul grupării clujene.

Romario Pires (Farul / 32 de ani) - A făcut un joc defensiv foarte bun, oprind la timp încercările ofensive lansate de arădeni.

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) - A fost jucătorul etapei, asta datorită celor trei goluri marcate, dar şi a modului în care, din postura de căpitan, şi-a condus echipa spre victorie.

ATACANŢI

Rajko Rep (Sepsi OSK / 31 de ani) - Introducerea sa pe teren în repriza secundă a sporit forţa atacului covăsnenilor. A marcat la debut.

Adrian Bălan (Rapid / 31 de ani) - A marcat golul care a adus victoria giuleştenilor. A fost a 38-a reuşită în 129 de meciuri bifate pe prima scenă.

Claudiu Petrila (CFR Cluj / 20 de ani) - A fost din nou decisiv pentru clujeni, la fel ca în prima etapă din stagiunea trecută, când a marcat golul victoriei cu Academica.

ANTRENORUL ETAPEI

Dario Bonetti (Dinamo / 59 de ani) - A revenit în Ştefan cel Mare după nouă ani şi a reuşit, după doar câteva antrenamente, să-i mobilizeze pe jucători, care au răspuns pe teren cu un joc bun, la finalul căruia Dinamo a luat toate cele trei puncte", se arată pe site-ul LPF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!