Superliga

Gigi Becali, declaratii NEMILOASE despre jucatorii care vor sa-l dea in judecata! "Au luat banii degeaba la FCSB"

Patronul ros-albastrilor ii critica dur pe fotbalistii care vor sa-l dea in judecata.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 09:35
Data actualizarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 09:36

Becali a redus salariile cu 50% la FCSB, insa a profitat de reglementarile guvernamentale si pe 6 dintre jucatori i-a trimis in somaj tehnic pe durata starii de urgenta. Este vorba de Balgradean, care a semnat cu CFR Cluj, Momcilovic, Stan, Gnohere, Popa si Planic, care a refuzat taierea de salariu.

Toti cei 6 jucatori considera masura ca fiind disciminatorie si vor sa-l dea in judecata pe patronul FCSB, iar LPF pare sa le sustina cauza, spunand ca toti jucatorii ar fi trebuit sa intre in somaj tehnic, nu doar o parte, dupa cum au venit instructiunile de la FIFA.

Gigi Becali le raspunde jucatorilor si ii acuza ca au luat bani degeaba cat timp au fost la FCSB

"Am vazut ca tot felul de avocati vorbesc ca Becali a facut si a dres, dar ii invata aiurea pe jucatori. La mine in casa si in uzina nu imi da nimeni sfaturi cum sa imi gestionez afacerea. Nu primesc niciun ban de la cineva si sunt satul de sfaturi de la televizor.

Daca eu am ajuns la concluzia ca jucatorii aia nu ma mai pot ajuta si ei nu isi mai pot face treaba bine in uzina mea, atunci ii trimit in somaj tehnic. Ce vreti sa fac cu muncitorii care nu isi mai pot face munca bine? Am aplicat legea. Si asa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este alta poveste.

Pana acum nu am primit nicio chemare in judecata de la niciun jucator. Dar nu mai sunt prost sa le dau 20.000 de euro pe luna la unii dintre ei in plina pandemie, iar ei sa nu ma mai ajute cu nimic. In vara oricum terminau contractele cu noi", a spus Becali, pentru ProSport.

Modifică setările cookies