LOVITURA de ULTIMA ORA pregatita de Dinamo: Rednic i-a gasit inlocuitor lui Penedo in timp record! Jucatorul, pe lista lui Becali la FCSB

Jaime Penedo Astra Dinamo Plamen Iliev transfer iliev Superliga LOVITURA de ULTIMA ORA pregatita de Dinamo: Rednic i-a gasit inlocuitor lui Penedo in timp record! Jucatorul, pe lista lui Becali la FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Decembrie 2018, 17:01
Data actualizarii: Marti 11 Decembrie 2018, 17:06

Dinamo a anuntat astazi despartirea de Cooper si Penedo.

Clubul din "Stefan cel Mare" i-a pus pe liber pe cei doi fotbalisti, iar Mircea Rednic cauta rapid solutii pentru a-i inlocui. Antrenorul lui Dinamo l-a gasit deja pe omul care ii poate lua locul lui Penedo.

Plamen Iliev este portarul dorit de Dinamo, potrivit Gazetei Sporturilor. Iliev intra in iarna in ultimele sase luni de contract, iar dinamovistii spera sa-l aduca la un pret bun. Chiar daca va reusi sa se inteleaga cu Astra, Dinamo va fi nevoita sa depuna un efort financiar considerabil pentru a-l convinge pe portarul bulgar. Astra ii ofera un salariu lunar de 8.000 de euro.

Iliev a fost dorit si de Gigi Becali. Patronul FCSB s-a lovit insa de raspunsurile lui Dica si Mihai Stoica ce nu au considerat ca Iliev ar fi potrivit pentru a-i face concurenta lui Balgradean.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!