Iuliu Muresan Dinamo Plamen Iliev steliano filip Superliga

Detalii noi despre soarta lui Filip și Iliev. Iuliu Mureșan a dezvăluit ce se întâmplă cu jucătorii care vor să plece de la Dinamo 

Iuliu Mureșan a oferit detalii noi despre situația jucătorilor Steliano Filip și Plamen Iliev.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 13:46
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 13:53

Cei doi fotbaliști își doresc să plece din Ștefan cel Mare, însă clubul nu vrea să îi piardă pe gratis. 

Chiar dacă mai sunt patru zile până se încheie perioada de Mercato din România, administratorul celor de la Dinamo este de părere că Iliev și Filip nu vor pleca nicăieri. 

"Steliano Filip și Plamen Iliev se antrenează normal, se află în programul echipei. Se antrenează cu tot grupul, nu separat. Antrenorul va decide dacă se va baza pe ei la meciuri. Iliev mai are contract până la finalul sezonului, Filip mai are și sezonul următor.

Probabil vor rămâne la echipă până la finalul sezonului, perioada de transferuri se închide luni. Dacă aveau oferte, cred că ar fi venit cu ele până acum. Ei vor să plece liberi, iar noi nu-i putem lăsa să plece liberi.

Steliano poate depune memoriu, dar va fi respins. Noi suntem cu salariile la zi, în niciun caz Steliano nu are o întârziere de trei luni. Flavius Stoican va decide dacă se va baza pe ei sau nu", a declarat Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!