Dinamo Bucuresti - Sepsi OSK Etapa 3 Liviu Ciobotariu Superliga Superliga Liviu Ciobotariu

Liviu Ciobotariu laudă un antrenor din Superliga: „Aș vrea să-l felicit pentru munca pe care o prestează”

Sepsi OSK o va întâlni pe Dinamo București luni, 31 iulie, de la ora 21:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 18:40
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 18:40

Cele două echipe își dau întâlnire pe stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, în a treia etapă a noului sezon. Ultima confruntare dintre Sepsi OSK și Dinamo București a avut loc stagiunea trecută în Cupa României, când covăsnenii s-au impus cu 3-2.

Liviu Ciobotariu laudă un antrenor din Superliga: „Aș vrea să-l felicit pentru munca pe care o prestează”

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al echipei din Sfântu Gheorghe, l-a lăudat pe Ovidiu Burcă, tehnicianul „câinilor roșii”. Cioboariu a precizat că vrea să-l felicite pe Burcă, pentru că a reușit să o așeze foarte bine în teren pe Dinamo București.

„Întâlnim o echipă foarte bine așezată în teren de Ovidiu Burcă. Aici aș vrea să-l felicit pentru munca pe care o prestează. Chiar dacă sunt o echipă nou-promovată, mie mi se pare că arată ca o echipă matură, o echipă care joacă un fotbal bun. Este clar că ne așteaptă un joc greu. O să fie probabil stadionul plin cum au fost și la celelalte meciuri pe care Dinamo le-au susținut pe teren propriu. 

Cu siguranță că ei își doresc să câștige acest joc pentru că au două etape în care nu au reușit să câștige, dar noi mergem la Dinamo să luăm cele trei puncte. Avem nevoie mare de cele trei puncte. Vrem să arătăm bine atât în campionat, cât și în Conference League. Nu am avut foarte mult timp la dispoziție să pregătesc acest joc. Ieri ne-am întors de la Sofia”, a spus Liviu Ciobotariu la conferința de presă.

CKSA Sofia - Sepsi OSK 0-2

Nicolae Păun (minutul 68) și Roland Varga (minutul 81) au destabilizat apărarea adversă și au adus o victorie mare pentru formația dirijată de Liviu Ciobotariu, fiind pe cale să îi elimine pe bulgari din preliminariile UEFA Europa Conference League.

Pentru Sepsi OSK urmează partida din campionatul României cu Dinamo București de luni, 31 iulie, programată la ora 21:30. Returul cu CSKA Sofia e stabilit joi, 3 august, de la ora 20:00. Ambele partide vor fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!