CSKA Sofia Nestor el Maestro Sasa Ilic Sepsi OSK Campionate externe

CSKA Sofia și-a anunțat noul antrenor, după ce Sasa Ilic a fost demis în urma înfrângerii cu Sepsi OSK

Covăsnenii i-au învins pe bulgari în  manșa tur a celui de-al doilea tur preliminar din UEFA Europa Conference League cu 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 18:30
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 18:30

Asta a condus la demiterea lui Sasa Ilic, alături de toată echipa sa. Bulgarii nu au pierdut mult timpul și au anunțat, în consecință, deja înlocuitorul tehnicianului.

CSKA Sofia și-a anunțat noul antrenor, după ce Sasa Ilic a fost demis în urma înfrângerii cu Sepsi OSK

La șase zile înainte de confruntarea cu Sepsi OSK în manșa retur din preliminariile UECL, CSKA Sofia l-a instalat pe banca tehnică pe Nestor El Maestro, fost antrenor la Spartak Trnava, Sturm Graz, Al-Taawoun și Goztepe.

El Maestro a mai fost principal la CSKA Sofia în perioada iulie 2018 - februarie 2019, moment în care a bifat 27 de apariții la cârma echipei și a înregistrat o medie de 2.22 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

„Mentorul se află deja în Bulgaria, alături de Nikon el Maestro și Boyan Stamatovic. Urmează să i se alăture un alt asisten. Fostul antrenor de portari Soyan Kolev rămâne în staff-ul lui El Maestro. Contractul lor e pe un an cu opțiune de prelungire”, se arată într-un comunicat emis de CSKA Sofia pe rețelele social media.

Publicația sportal.bg anunțase că Sasa Ilic, antrenorul principal al lui CSKA Sofia, a fost demis, alături de asistenții Velicko Kaplanovic, Milorad Pekovic, Darko Obradovic și Slobodan Milinkovic.

„Conducerea lui CSKA Sofia a decis să schimbe staff-ul echipei”, au scris jurnaliștii bulgari.

Sasa Ilic a preluat-o pe CSKA Sofia în iunie 2022 și de atunci a bifat 44 de apariții la cârma bulgarilor și a înregistrat o medie de 2.20 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialiate Transfermarkt.

CKSA Sofia - Sepsi OSK 0-2

Nicolae Păun (minutul 68) și Roland Varga (minutul 81) au destabilizat apărarea adversă și au adus o victorie mare pentru formația dirijată de Liviu Ciobotariu, fiind pe cale să îi elimine pe bulgari din preliminariile UEFA Europa Conference League.

Pentru Sepsi OSK urmează partida din campionatul României cu Dinamo București de luni, 31 iulie, programată la ora 21:30. Returul cu CSKA Sofia e stabilit joi, 3 august, de la ora 20:00. Ambele partide vor fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!