Live Blog
STEAUA ARMATEI ARE ANTRENOR!

Anuntul Armatei:'ASTA E STEAUA!' Ion Ion: "Nu stiu ce o sa facem, dar Steaua asta incepe cu noi!" In ce liga va fi inscrisa echipa

Steaua si-a prezentat azi noul antrenor. Ion Ion va conduce echipa in liga a 4-a, din vara. Steaua isi propune sa aiba un lot format pana la jumatatea lunii iulie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Martie 2017, 12:23
Data actualizarii: Miercuri 29 Martie 2017, 13:25
13:21 29 Mar
Lacatus: "Avem buget de transferuri, buget de salarii! Vom incerca sa aducem jucatori, dar in limita posibilitatilor noastre!"
13:20 29 Mar

Lacatus: "N-o sa spun niciodata ca intre FCSB si Dinamo tin cu Dinamo! Asta ar fi chiar culmea!"

13:19 29 Mar
Petrea: 'Steaua va juca in complexul Ghencea, avem infrastructura necesara, vom face o tribuna cu cel putin 500 de locuri, sper sa avem conditii bune cand incep meciurile oficiale'
13:17 29 Mar
Lacatus: "N-avem nicio problema cu echipa din Liga 1, nu e niciun razboi cu ei!"
13:16 29 Mar
Petrea: "Continuatoarea Stelei suntem noi. Noi suntem Steaua. Avem drumul nostru. Pe el am pornit, vom merge mai departe. N-au existat discutii cu Becali si nu exista!"
13:15 29 Mar
Ion Ion: "Impreuna cu antrenorii de la copii si juniori am observat jucatori!"

Lacatus: "Pana in iunie vrem sa avem liste cu 50-60 de jucatori. In iulie vrem sa incepem pregatirea. Cred ca alaturi de antrenorii de la copii si juniori vom forma un lot care sa ne ajute "
13:12 29 Mar
Colonelul Petrea: "Ne dorim sa jucam in Liga a 4-a. Ne dorim sa incepem un proiect mic, pe care sa-l dezvoltam in fiecare an, astfel incat in 2020 sa jucam in Liga 1"
13:11 29 Mar
Lacatus: "Nu am vrut sa vedem jucatori si antrenorul sa fie pus in fata faptului implinit si sa ia un lot de jucatori pe care poate nu si i-ar fi dorit. Obiectivele sunt clare, vom incerca sa avem jucatori tineri, talentati, de perspectiva, dar si unii cu experienta, care sa ne ajute sa obtinem rezultatele! Vom avea jucatori pana in 25-26 de ani, dar si jucatori sub 20 de ani!"
13:08 29 Mar
Ion Ion, antrenor principal: "Printr-un concurs de imprejurari am ajuns antrenor. E o bucurie imensa pentru mine, este un proiect extraordinar. Imi pare bine ca sunt aici. Nu stiu ce va fi in continuare, dar totul incepe cu noi. Stiu ce ma asteapta, dar totodata cred ca vom reusi, asa cum spera toata lumea. Steaua e un brand mare, atrage si jucatori, chiar la nivelul asta! Baietii vor sa faca parte din acest proiect. Nu e un drum usor, dar am oameni seriosi in spatele meu! MApN ne-a aratat mereu sustinere, sper sa reusim impreuna!"
13:06 29 Mar
Lacatus, coordonatorul sectiei: "Am vrut un antrenor care sa fi facut parte din familia Stelei. Am discutat cu mai multi antrenori, toti fosti jucatori ai Stelei, cu rezultate foarte bune. Am ajuns la concluzia ca Ion Ion e cel mai nimerit sa preia aceasta functie. Este in club de doi ani, toti cei cu care am discutat isi doreau ca activitatea s-o inceapa la un nivel superior. Unii erau sub contract si nu puteau sa fie de acord cu propunerea pe care am facut-o! De aceea cred ca Ion Ion e cea mai buna varianta, ma bucur ca toti cei din conducerea clubului au agreat aceasta varianta. E o mare responsabilitate, tinand cont ce inseamna clubul pe plan intern si international. Sper sa ne indeplinim obiectivele si aceasta echipa sa ajunga acolo unde ii este locul, in Liga 1"
13:04 29 Mar
Colonelul Petrea, comandantul interimar al clubului, e primul care vorbeste. Petrea ii face prezentarea lui Ion Ion. Se citeste CV-ul. :)
13:03 29 Mar
A inceput conferinta de prezentare a lui Ion Ion la Steaua!
300x250
ULTIMELE STIRI
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
ONU: Peste 6.700 de civili ucişi în Ucraina de la începutul invaziei ruseşti
Modifică setările cookies